For bedrifter

Vedlikeholdstjenester

Vedlikeholdstjenester

Et system av høy kvalitet krever service og støtte fra fagfolk for å garantere mest mulig oppetid eller minst mulig avbrudd i driften hvis det skulle oppstå feil. Vi har fullt kvalifiserte og utstyrte serviceteknikere som dekker omtrent hele Europa, som er opptatt av å levere nettopp dette.

I dagens kontormiljø stopper alt opp hvis systemet går ned eller en viktig komponent ikke fungerer. Med service og støtte fra Canon kan man være sikker på at man får mest mulig ut av forretningsløsningene, og derfor maksimalt igjen for investeringen. 

Vi er selvfølgelig spesialister på vedlikehold og service av våre egne produkter, men vi er også sertifisert til å utføre service på utstyr fra andre leverandører hvis det skulle oppstå behov for det.

Takket være vår kontinuerlige investering i opplæring av våre teknikere, får man tilgang til et av de største servicenettverkene i markedet, uansett hvor i Europa man befinner deg. Vårt fleksible serviceapparat innebærer at man kan finne nøyaktig det man trenger til bedriften.

Trenger man teknisk hjelp eller programvarestøtte, kan man ringe vår kundeservice. De fleste spørsmål vil raskt og enkelt bli besvart over telefonen av en av våre serviceinnstilte og erfarne servicemedarbeidere.

Med Canons vedlikeholdstjenester kan man trygt overlate ansvaret til oss. Vi foretar jevnlige undersøkelser om kundetilfredshet. De viser at vi har svært fornøyde kunder. Tilbakemeldingene forteller oss også hvor vi kan bli bedre.

spacer
					image

Tjenester

Managed Print Services
Rådgivningstjenester
Implementeringstjenester
Opplærings- og utdanningstjenester
Vedlikeholdstjenester
Driftstjenester