For bedrifter

Opplærings- og utdanningstjenester

Opplærings- og utdanningstjenester

Som Canon-kunde investerer man ikke bare i kvalitetsprodukter og -løsninger med mange funksjoner. Vi hjelper også til med å få mest mulig ut av investeringen med en rekke opplæringsløsninger som er lagt opp slik at bedriften skal få mest mulig nytte av dem.

For å sikre at bedriften får utnyttet teknologien på best mulig måte, må medarbeiderne få riktig teknologi. Like viktig er det imidlertid at de får en gjennomgående forståelse av hvordan teknologien skal brukes innenfor de enkelte arbeidsroller.

Canon-teknologi er utviklet med tanke på brukeren, men dagens IT-miljø kan være komplekst. I tillegg finnes det et enormt antall funksjoner og applikasjoner i våre produkter og løsninger som kan skreddersys for å innfri bedriftens behov. Spesialopplæring og -utdanning vil være av stor verdi.

Gjennom vårt meget fleksible opplegg får man nøyaktig de opplæringsressursene man trenger, på det nivået man ønsker for både administratorer, brukere og andre. Vi sørger for det gjennom åpne opplæringskurs eller, hvis det passer bedre, på arbeidsplassen eller der det er ønskelig og på det tidspunktet som passer. På den måten kan man være sikker på at medarbeiderne får fullt utbytte av alle funksjoner og forstår hvordan de skal brukes slik at arbeidet kan gjøres mest mulig effektivt.

spacer
					image

Tjenester

Managed Print Services
Rådgivningstjenester
Implementeringstjenester
Opplærings- og utdanningstjenester
Vedlikeholdstjenester
Driftstjenester