For bedrifter

Store bedrifter

Store bedrifter

Vi gjør ofte ting på en bestemt måte, siden det er slik vi alltid har gjort det. I mange år sto skriverne ved siden av PCen, og kopiering foregikk et annet sted. Ikke nå lenger. I store selskaper gir ny teknologi sammen med ekspertise fra Canon en mer effektiv måte å arbeide på. Ved å arbeide tett sammen med de riktige personene i bedriften kan Canon anbefale og implementere en rekke løsninger som revolusjonerer måten å arbeide på. De nyeste multifunksjonsenhetene gir store organisasjoner løsninger for utskrift, kopiering, skanning og faksing med høy hastighet og kvalitet. Løsningene er Internett-aktiverte og fungerer som informasjonssentre, og de øker effektiviteten i kommunikasjonen mellom medarbeidere, mellom ulike kontorer og med kundene.

Integrering med IT-avdelingen er avgjørende for alle våre bedriftspartnerskap, og våre implementeringer inneholder teknologi som gir globalt vedlikehold med enkel administrasjon, fremragende sikkerhet og avansert kostnadsstyring.

Enten man har behov for å forbedre måten kundene ser på bedriften eller øke hastigheten på flyten av informasjon i bedriften, kan Canon hjelpe til med dette.

spacer
					image
Produkter
Digitale sort/hvit maskiner
Fargeskriver-serier
Raske dokumentskannere
Referanser
PricewaterhouseCoopers [PDF, 7 MB]
Omega Pharma [PDF, 7.1 MB]