For bedrifter

Canon Professional Print

Kreative tjenester

Når bedriften stoler på egne kreative evner, må man ha løsninger som gir de beste muligheter. Enten man leter etter nye muligheter eller lager en integrert markedsføringskampanje for en eksisterende kunde, er det inntrykket man gjør avgjørende for fremtidig lønnsomhet. Canon har arbeidet i nært samarbeid med designere og markedsføringsbyråer i mange år. Denne erfaringen gjør at kan vi presentere en rekke maskinvare-, programvare- og spesialisttjenester som kan gi bedre fremtidsutsikter. Ledere/bedriftseiere vil ha kostnadseffektive fargeløsninger som gir jevne resultater av høy kvalitet. Designere trenger høykvalitetsløsninger for prøvetrykk og utskrift i tillegg til effektivt fargesamsvar på maskinene for å kunne spare tid og redusere feiltrykk.

En fargerik fremtid med Canon

Fargekvalitet og -samsvar er avgjørende for bedrifter som arbeider med kreative tjenester og design. Likevel kan man tape opptil 30 % av kreativ tid på å administrere dette.

Løsningene strekker seg fra enkle systemer som muliggjør nøyaktig kalibrering av frittstående enheter, til komplette arbeidsflytsystemer for fargestyring. Det omfatter profilering og fargesamsvar for alt prøvetrykk- og visningsutstyr i de kreative, reprografiske og produksjonsprosessene (f.eks. RGB-skjerm, CLC-prøvetrykkmaskin, digital printer og/eller tradisjonell trykkeripresse). Canon kan tilby både et fortløpende samarbeidsforhold med levering av vanlige kalibrerings- og fargeprofileringstjenester, og fullstendig opplæring og utstyr som gjør at bedriften blir selvforsynt.

spacer
					image
Produkter
Fargeskriver-serier
Digital fargeproduksjon
Skrivere for storformat
Fargekontrollere og RIPer
Professional Print