For bedrifter

Utdanningsvirksomheter

Utdanningsvirksomheter

Ønsker man et utdanningsmiljø som drives effektivt og som utmerker seg gjennom høy standard på elevenes opplæring? Gjennom vårt samarbeid med utdanningsvirksomheter og ved å utnytte det siste innen teknologi, kan vi vise nye metoder for hvordan man kan bedre informasjonsarbeidsflyten, forbedre formidlingen av undervisningsplaner og få IT-infrastrukturen til å fungere bedre. Canons løsninger omfatter strategier for informasjonsbehandling og læring når som helst og hvor som helst, med planlegging, distribusjon og støtte for miljøer for styrt læring. Gjennom et samarbeid kan vi finne frem til kostnadsbesparelser og gjøre undervisningen mer effektiv.

Med vår ekspertise innenfor informasjons- og dokumentbehandling kan vi levere komplette administrasjonsløsninger som omfatter sikker elektronisk behandling av dokumenter og registre, elektronisk dokumentdistribusjon og utskriftsbehandling, fra enkle utskrifter til kostnadsoppfølging og kostnadsbelagt, kontrollert tilgang for studenter.

Gjennom partnerskap med ledende utdanningsleverandører kan man dra nytte av en fullstendig integrert løsning som omfatter pensum, administrasjon av timeplanen, administrasjon av klasseromskontroll, ICT-sikkerhet og interaktive tavler.

La studentene realisere sitt fulle potensiale med Canon.

spacer
					image
Produkter
Digitale sort/hvit maskiner
Fargeskriver-serier
Raske dokumentskannere
LV Projektorer
XEED Projektorer