For bedrifter

Canon Professional Print

Raske skrivere og digitale trykkerier

I det svært konkurransepregede miljøet du arbeider, har det aldri vært viktigere å ha et godt grep om kostnadene. Suksess krever høy hastighet og høykvalitetsproduksjon i farger og svart/hvitt, og mest mulig oppetid for produksjonsenhetene har en direkte sammenheng med sluttresultatet. Vi forstår at du for å ligge et skritt foran konkurrentene hele tiden ser etter muligheter for å skille deg ut ved å tilby kundene nye og bedre tjenester. Ledere/bedriftseiere trenger en partner som forstår disse problemstillingene og kan utvikle kostnadseffektive løsninger som håndterer dem. Medarbeidere/driftsansvarlige vil ha brukervennlig høykvalitetsproduksjon og rask respons på henvendelser, som sørger for at jobben blir gjort i tide.

Tilbyr mer enn bare "blekk på papir"

Vi arbeider sammen med trykkerier i hurtigtrykksektoren for å utvikle nye kanaler for salg og markedsføringskommunikasjon, enten det dreier seg om etablering av systemer for ekstern sending av jobboppdrag for å forbedre informasjonsoverføringen overfor sluttbrukere, eller samarbeid på prosjekter for behandling av variable data som nye og bedre produkter og tjenester kan tilbys til kundene gjennom. Uansett hva du trenger, er Canon den ideelle forretningspartneren.

Siden ledetider blir stadig kortere og jobbkompleksiteten øker, leverer Canon systemer som hjelper trykkeribedrifter med å komme nærmere kundene sine, noe som stimulerer til tettere arbeidsforhold basert på nyskapning og innsikt fremfor bare kostnadsreduksjon og priskonkurranse.

spacer
					image
Produkter
Fargeskriver-serier
Digital fargeproduksjon
Sort/hvit høyvolum produksjon
Skrivere for storformat
Fargekontrollere og RIPer
Referanser
Kaestl [PDF, 146 KB]
Professional Print