Oslo Fotofest

Oslo Fotofest arrangeres av Doklounge og BilderNordic for første gang i høst, men målet er å skape en årlig samlingsarena for fotografi i Oslo. Arrangementet som er sponset av Fritt Ord og Canon Norge, finner sted 1.-3. november i Oslo Konserthus.

Fotografens verden er i konstant forandring. Gjennom syv fotografer fra VII-photo vil publikum oppleve hvordan byråets natur har skiftet fra krise, krig og konflikt til en mer sammensatt natur.


I år er syv fotografer – som alle bruker Canonutsyr – fra det internasjonalt anerkjente bildebyrået VII-photo invitert som årets gjester: Gary Knight, Venetia Dearden, Donald Weber, Ron Haviv, Anastasia Taylor Lind, Ed Kashi og John Stanmeyer.

På dagtid under festivalen vil seks av gjestefotografene arbeide med fem klasser fra Bilder Nordic og en fotograf med fotojournalist-utdanningen ved Høgskolen i Oslo. På festivalens siste dag vil det bli vist utdrag fra disse arbeidene.

Pulsen i norsk fotomiljø er høy og det skjer mye, men Oslo by har manglet sin egen festival. Lanseringen av Oslo Fotofest (OFF) er et nytt initiativ som søker å skape en høstlig samlingsarena for fotografi i hovedstaden.

Les mer: http://oslofotofest.no/

 

Oslo Fotofest på Facebook  

spacer
					image
Følg oss på Facebook
  • Canon
  • ...
  • You Connect Fotofest