O1 header

Vi kom, vi så, vi ble våte

Fem ting som gjør bysurfing episk

Buldrende elv, bysurfere, fryktløse fotografer, vanvittig teknologi og det ultimate av kamerautstyr: la oss ta deg med bak kulissene til vår siste Come and See-historie.

1. Eisbach

Tjue tonn iskaldt vann bruser over betongblokkene på elvebunnen hvert sekund og lager en vill, uendelig bølge. Over hundre surfere fra hele byen kommer hit hver dag for å surfe av seg jobbmodusen og vise frem imponerende triks.

2. Rigger, rigger og flere rigger

De gjør at alt blir bedre. I løpet av tre dager brukte crewet vårt en imponerende blanding av banebrytende teknikker for fotografering og filming, med skreddersydde rigger laget spesielt for denne opplevelsen. Vi brukte dem for å ta deg med til bredden av Eisbach i München med mobiltelefonen din. Den 180º riggen har et vidvinkelobjektiv montert på det nye Cinema EOS C300 Mark II, men andre rigger gjør at du kan ta dine egne bilder i høy hastighet, og zoome inn på det som skjer, slik at du får bruke ekte Canon-kameraer.

Kamerarigg for Canon EOS M10

3. Surferne våre De lokale surferne er kongene på elva

Filmen ble tatt opp med tre av de mest fryktløse surferne på elva: Tao, Karina og Alex. Denne gjengen er nesten ikke til å tro. Ingenting var et problem, og ferdighetene og utholdenheten deres på bølgen imponerte alle som så på.

4. Samo

Den profesjonelle fotografen vår brukte det nye Canon EOS-1D X Mark II for å ta perfekte actionbilder da natten senket seg. Samo er også helt fryktløs. Etter fotoøkten tok han brettet til Tao og surfet i gummistøvler.

Samo Vidic

5. Natt

Om natten blir alt kulere. Ja, vi kunne tatt bilder i dagslys, men hvor er utfordringen i det? Vi brukte det stemningsfylte lyset fra gatelyktene til å gjengi byfølelsen, og la ut store, oppblåsbare lys som ga en månelyseffekt som fremhevet hver av surferne på den fossende bølgen.