High speed header

Slik tar du actionbilder om vinteren

Se Canon Ambassador Richard Walch forklare hvordan du kan ta dramatiske actionbilder i snøen. Han viser også noen smarte teknikker for å ta bilder av motiver som beveger seg raskt. Lær hvordan du kan bruke en høy lukkerhastighet for å ta bilder med skarpe detaljer, hvorfor et telefotoobjektiv hjelper deg med å skille motivet fra bakgrunnen og hvorfor panoreringsfotografering hjelper deg til å få flotte bilder.

Hvis denne actionvideoen i høy hastighet har inspirert deg, kan du ta turen ut i vinterlandskapet for å forevige energien.

Selv om enkelte går i dvale om vinteren, settes ikke livet på vent for det. Det finnes markeder og steder der du kan ta bilder av karuseller i bevegelse. Prøv å ta bilder av lysene på en karusell eller av ansiktene på de som kjører på den.

Hvis du har en hund, kan du ta med deg en ball på lufteturen for å ta noen hundebilder stappfulle av energi. Vær også på utkikk etter dyreliv. Flyvende fugler gir deg mange muligheter for å ta spennende bilder.

Og vinteridrett gir deg flust av sjanser til å ta flotte actionbilder. Prøv å ta bilder av skøyteløpere som skrenser, isbadere som våger seg ut i gjennomfrosne innsjøer eller joggere mens føttene deres taktfast treffer den frosne bakken.

Når du har fått tatt noen actionbilder i vinterkulden, kan du dele dem med verden i vårt.