beste regards michiel aalbers

Deres bilder, våre favoritter: Repurposing the City

Etter at vi ble inspirert av den nylige artikkelen vår om fotografen og kunstneren Timm Schneider, utfordret vi dere til å fotografere ukjente sider av byene dere bor i, og dele bildene av urban nyskapning i galleriet vårt. Vi valgte disse tre morsomme bildene og ba fotografene om å fortelle oss historiene bak dem.

Beste Regards av Michiel Aalbers

"Jeg kjørte rundt i den store byen Nijmegen i Nederland da jeg så dette gatekunstverket i sidesynet. Da jeg dro tilbake for å fotografere det med Canon EOS 5D Mark II-kameraet mitt, regnet det, og det ga et gjenskinn i løvet på bakken. Musen er en figur fra en tysk tegneserie, og den tar seg godt ut i denne urbane settingen. Jeg elsker å ta bilder av ting i bygater som andre bare går rett forbi. Tusenvis av mennesker har kanskje ikke en gang lagt merke til dette vakre kunstverket som er rett foran dem midt i en travel by."

Beste Freunde av Angela Bauman

"Jeg oppdaget disse to strømboksene en dag jeg var på vei hjem fra byen. De så ut som at de lo av meg, så jeg måtte stoppe og ta bilder av dem. Jeg ville dra tilbake for å ta et nytt bilde noen få dager senere, men de var borte. Det er vel slik med gatekunsten, som er i stadig endring. Jeg er veldig glad for at jeg fikk tatt bilde av dem før de forsvant."

Steam Punk Penguin av Beatrice Sutter

"Dette bildet ble tatt i tårnet i St. Michaelskirken i Hamburg, som er en av favorittbyene mine. Jeg så noe som så ut som et morsomt ansikt, og det fikk meg til å smile. De fleste ville bare se gjennom ham for å ta inn utsikten over Hamburg. Men jeg ville stå ansikt til ansikt med ham, smile og si hallo. Jeg synes han ser ut som en steampunk pingvin. Når man går rundt i byene med åpne øyne, kan du bli overrasket over hvor mange skjulte ansikter man finner i vanlige gjenstander. Det handler bare om å se litt annerledes på ting."

Prøv deg på denne månedens utfordring

Vi kommer med en ny fotoutfordring hver måned. Du finner månedens utfordring her. Plukk opp kameraet, uansett hvilket, og slipp kreativiteten løs. Last deretter opp bildene, og vis dem til andre. Hvis du trenger litt inspirasjon, kan du ta en titt på bildene i galleriet.

Gå til galleriet