UTSKRIFTSTIPS

Oppdag skriveren som effektiviserer hybridarbeid

Finn ut hvorfor Canon PIXMA TR4650 er den beste hjemmeskriveren for overgangen til eksternt arbeid.
En Canon PIXMA-skriver på skrivebordet på et hjemmekontor.

Da covid-19-pandemien tvang de ansatte til å jobbe hjemmefra, valgte Jamie Watson, amatørfotograf og strategidirektør ved et reklamebyrå i Bristol, å forvandle spisestuen sin til hjemmekontor. Etterhvert som tidsfristene nærmet seg og kreativiteten avtok, oppdaget han noe som manglet: en god skriver.

Nå som nedstengningstiltakene letter, går vi over til en mer hybrid arbeidsmåte der overgangen fra hjem til kontor er viktigere enn noensinne. Jamie samarbeider med kunder, et forskningsteam og et kreativt konseptteam for å lage nyskapende kampanjer og mye mer for en rekke varemerker. Nå arbeider han både hjemmefra og på kontoret, og setter pris på friheten begge stedene gir ham.

Det perfekte hjemmekontoret er ikke komplett uten en god skriver, noe vi ofte innser når det nærmer seg en tidsfrist, eller når vi trenger å skrive ut noe før et møte. Siden mange av oss jobber eksternt, er den et funksjonelt stykke teknologi som kan føre til mindre skjermtid, og faktisk sette fart på kreative prosesser.

Overgangen mellom hjemme- og kontormiljøer kan være sømløs med det riktige utstyret. Canons utvalg av skrivere med høy ytelse – spesielt den kompakte 4-i-1-skriveren Canon PIXMA TR4650 – gjør det mulig å få den samme profesjonelle utskriftsstandarden som på kontoret, raskt og enkelt.

«Når jeg har mye å gjøre, er arbeid hjemmefra en god løsning for å slippe unna forstyrrelser på kontoret», sier Jamie. «Du kan disponere tiden litt bedre og ikke være like nøye med å følge tradisjonelle arbeidstider. Du slipper selvfølgelig selve reisen til jobb også, så du kan få gjort litt mer i løpet av arbeidsdagen. Jeg liker å sykle, så jeg kan ta en sykkeltur uten å måtte tenke på hvor lang tid det tar å komme seg til kontoret, eller omvendt.»

Det er imidlertid enklere å samarbeide med teammedlemmer i et kontormiljø, og oppgavene kan utføres mer effektivt.

Her forteller Jamie hvordan hjemmeskriveren hans har sørget for at han kan bruke mindre tid foran skjermen, og fordype seg i prosjektene han jobber med hjemme.

Hold orden på tankene med utskrift

En mann trykker ned skuffen foran på en Canon-skriver.

4-i-1-skriveren Canon PIXMA TR4650 har 4-fargers hybridblekk og forenklet montering av kassetter, slik at det er enda enklere å skifte kassetter.

Canon PIXMA TR4650-skriveren gjør at Jamie kan ta en pause fra PC-en for å fokusere på papirdokumentene han trenger i arbeidet sitt. «Jeg foretrekker å lese kundepresentasjoner på papir», sier Jamie. «Jeg konsentrerer meg bedre når jeg slipper å bli forstyrret av det som skjer på skjermen, for eksempel en e-post eller et teamchat-varsel. Det er enklere å fokusere på det du leser, markere det og legge til spørsmål. Jeg føler meg litt mer oppslukt av det jeg gjør, og det jeg leser.

«Når forskningsbyråer sender meg resultatene av spørreundersøkelser med en mengde ulike tabeller og diagrammer, synes jeg det er enklere å ha noen papirark foran meg som jeg kan sammenligne, i stedet for å bla gjennom lysbilder der jeg bare kan se på én ting om gangen», legger han til.

Når du jobber på kontoret, trenger du som regel aldri å bekymre deg for skriverkonfigurasjonen, papir og blekknivåer. Det skal du også slippe hjemme. En påminnelse om å fjerne dokumentet, forbedret papirskuff foran som gjør det enklere å fylle på papir, samt rask og enkel montering av blekkassetter, gjør dette til en brukervennlig og effektiv hjemmeskriver for fagfolk som Jamie.

Du kan også betjene PIXMA TR4650 fra Canon PRINT-appen, inkludert for å skrive ut, kopiere, skanne, utføre vedlikehold, sjekke blekknivåer og kjøpe nytt blekk, så du trenger ikke engang en PC.

Kombinere penn og papir med digital teknologi

En person bruker en smarttelefon til å skrive ut fra Canon-hjemmeskriveren sin.

Når Jamie arbeider hjemmefra, er det ofte enklere for ham å fokusere når han kan bytte på hvilke rom han jobber fra. «Når jeg er på kontoret, går jeg rundt bare for å få litt miljøforandring og friske opp tankene. Jeg kan sitte ved skrivebordet mitt, men i løpet av dagen gå og sette meg i lunsjområdet eller på takterrassen», sier han. «Dette gjør jeg hjemme også. Jeg skriver ut ting og kommer meg litt bort fra PC-en. Selv om du jobber eksternt, er det likevel noen som ringer og sender meldinger hele tiden. Når du tar en pause fra PC-en blir du kvitt alle forstyrrelsene. Jeg skriver ut noe, og deretter leser jeg det nede på kjøkkenet slik at jeg kan fokusere bedre.»

En person skriver på et utskrevet regneark.

Jamie samarbeider med en rekke kunder i alt fra helsevesenet og mat- og drikkeselskaper til leverandører av vertstjenester på Internett og banker.

Den rimelige skriveren som Jamie bruker, er enkel å konfigurere ved hjelp av Canon PRINT-appen og gir en bedre brukeropplevelse. «Den var veldig enkel å konfigurere, og det var viktig for meg siden jeg føler at det tok meg ca. fem dager å konfigurere alle andre skrivere jeg har hatt. Denne gjorde det helt selv», sier han.

Den har også en nyttig tilkobling til Easy-Layout Editor som gjør det mulig å samle dokumenter, for eksempel PDF-filer og bildefiler, på én side før du skriver dem ut – perfekt for den typen arbeid Jamie gjør.

Hvis jeg jobber med prosjekter innenfor varemerkestrategi eller skal sette opp et rammeverk for et varemerke, foretrekker jeg å tegne det for hånd», sier han. «Deretter skanner jeg det og sender det til resten av teamet som et arbeidsutkast, i stedet for å bruke lang tid på å designe det i Microsoft® PowerPoint®.»

Skanne til nettskyen med en hjemmeskriver fra Canon

En mann sitter på en hagebenk med en kopp og en PC.

Jamie savner av og til samspillet i teamet på kontoret. Det er en av ulempene med å arbeide hjemmefra. «Siden vi jobber i et kreativt byrå, har vi definitivt savnet samarbeidet vårt», sier han. «Å jobbe hjemmefra er mer transaksjonsbasert, du kan ikke bare tusle bort til noens skrivebord eller ta en prat i lunsjen. Du må legge inn et møte i kalenderen og foreta et anrop i stedet for å bare ta en tilfeldig prat.»

En mann tar på seg en sykkelhjelm.

Å jobbe hjemmefra har definitivt sine fordeler – Jamie pleide å sykle til jobben, men nå kan han slippe reisen til jobb og heller ha syklingen som en hobby.

PIXMA Cloud LinkCanon PIXMA TR4650 – en funksjon som hjelper deg med å skrive ut og skanne til nettskyen* – er perfekt for små virksomheter som deler og lagrer innhold i en delt nettskytjeneste, for eksempel Google Drive™, Dropbox™ eller Evernote®, slik at disse filene kan skrives ut fra hvor som helst.

Når teamene deler designene sine, skriver Jamie ut dokumenter og tegninger for å henge dem opp på veggen eller ha dem på utstilling, noe som gjør det enklere for ham å vurdere kreative ideer mens han arbeider.

«Når vi mottar kreative ideer fra konseptteamene våre, som av og til er tegninger av design, har du ofte behov for å bare fortsette med annet arbeid og nærmest ha ideene i bakhodet», sier han.

«Derfor liker jeg å skrive dem ut og henge dem opp på veggen eller feste dem på skrivebordet, slik at jeg kan gruble litt mens jeg har dem i bakgrunnen. Det gjør det litt enklere å se tilbake på ideene og ha dem i underbevisstheten.»

Allsidig utskrift hjemme

En Canon-skriver ved siden av en stueplante, en telefon og noen utskrifter.

Amatørfotografen Jamie Watson liker å ta med seg kameraet ut, og med Canon PIXMA TR4650-skriveren kan han lage utskrifter av høy kvalitet som han kan stille ut hjemme. «Jeg prøver å ta en haug med bilder hver gang jeg går ut», sier han. «Det startet da jeg bodde i Australia.»

En mann lukker en veske på skrivebordet på hjemmekontoret sitt.

Den allsidige Canon PIXMA TR4650-skriveren sørger for at Jamie kan involvere seg i jobbprosjekter i like stor grad som om han var på kontoret.

Canon PIXMA TR4650 er ikke bare perfekt for arbeidsformål, den er også allsidig nok for hjemmeundervisning, barnas skoleoppgaver og familiebilder.

Easy-PhotoPrint Editor gjør det enkelt å lage en rekke originale bildeartikler, for eksempel utskrifter med egendefinert størrelse, kalendere og kvadratiske bildeoppsett, slik at den kan brukes både til personlige prosjekter hjemme og til jobb.

Den ivrige fotografen Jamie har brukt den til å lage utskrifter for innramming, ettersom det er mulig å skrive ut 4 x 6-tommers kantløse bilder på få sekunder. «Skriveren har høy utskriftshastighet og skriver ut flotte bilder som vi kan ramme inn og henge på veggen i det nye huset vårt, slik at jeg slipper å betale for å skrive dem ut på et profesjonelt trykkeri», sier han.

Canon PIXMA TR4650-hjemmeskriveren har et rent og elegant design, noe som også er en viktig faktor når Jamie og partneren valgt hans velger noe til hjemmet sitt. «Skrivere er ikke alltid de vakreste gjenstandene, men Canon PIXMA TR4650 ser veldig fin ut. Forloveden min er veldig stolt av huset og er en dyktig dekoratør. Det var viktig for henne å finne en skriver som så pen ut», legger han til.

Gjør hjemmekontoret ditt komplett med den forbedrede 4-i-1-skriveren Canon PIXMA TR4650 som oppfyller alle de private og jobbrelaterte utskriftsbehovene dine.

*Skanning til nettsky og e-post er bare tilgjengelig når du bruker originalt Canon-blekk.


Skrevet av Lorna Dockerill

Relaterte produkter

Relaterte artikler

 • En kvinne sitter ved et kontorskrivebord hjemme. På skrivebordet står det en bærbar datamaskin, en skjerm og en Canon MegaTank-skriver samt fire blekkflasker.

  UTSKRIFTSTIPS

  Hvilken skriver passer for deg?

  Fra familier og studenter til fjernarbeidere – finn den beste Canon-skriveren for dine behov.

 • Utskrevne Canon PosterArtist-design på et skrivebord foran en Canon MAXIFY-skriver.

  UTSKRIFT

  Canon PosterArtist

  Lag profesjonelle plakatdesign raskt, enkelt og kostnadsfritt.

 • En bærbar datamaskin på et skrivebord med Canon Easy-PhotoPrint-programvaren på skjermen, Canon-papir til venstre og en Canon-skriver til høyre.

  UTSKRIFT

  Den rette Canon-utskriftsappen for deg

  Vær kreativ og organisert med Canons utskriftsapper – det finnes en som passer til ethvert prosjekt.

 • En person som bruker Easy-PhotoPrint Editor-appen på et nettbrett for å skrive ut et familiebilde trådløst på en Canon PIXMA-skriver på et skrivebord.

  UTSKRIFT

  Slik bruker du en trådløs skriver

  Smarte måter du kan få mest mulig ut av den trådløse skriveren din på.