Cat and koala printed on PIXMA TS5350 printer

Utskrifter og papirkunst

Lage, skape og spare med @paperboyo

Rich McCor, bedre kjent under Instagram-økenavnet Paperboyo, elsker – som navnet tilsier – papir.

Han har nesten en halv million følgere.

Oppgaven var enkel – vær kreativ, ha det gøy, og gjør hva du vil.

«Jeg ble veldig opprømt da Canon spurte om jeg kunne slå meg løs med PIXMA TS5350-skriverserien og PIXMA-papirserien. Hele øvelsen åpnet opp en helt ny verden for meg. Jeg stortrives med å jobbe med sjablonger, men det er fortsatt mye jeg vil utforske. Utfordringen fra Canon ga meg en avvikelse fra det jeg har holdt på med en stund.

«Det jeg likte med oppgaven, var at jeg kunne være kreativ med papir, men samtidig beholde stilen og humoren min. Jeg fikk også en mulighet til å strekke meg og utforske ulike veier jeg normalt sett ikke ville gått.»

Picture of hashtag #liveandcreate printed on PIXMA TS5350 printer.

Det som først slo @paperboyo, var kvaliteten på bildene fra PIXMA TS5350-skriverserien.

Jeg hadde glemt hvor virkningsfull en utskrift fra en god skriver kan være. Da jeg skrev ut noen testbilder på det glansede fotopapiret, ble jeg virkelig imponert over kvaliteten. Når du tenker på bildeutskrifter, er det gjerne det glansede papiret du først tenker på, men jeg forventet ikke at det dobbeltsidige matte papiret skulle ha samme kvalitet – men det hadde det. Veldig retro og veldig kult!»

Han ble også overrasket over hvor mange spontane ideer han fikk av de ulike papirtypene.

«Noen av ideene mine funket – andre ikke. Men det var morsomt å tenke ut nye prosjekter. Ganske mange av ideene kom fra en mappe på skrivebordet mitt som heter «Ideer jeg skal prøve en dag». Det var fint å kunne blande både gamle og nye ideer.

«For eksempel kunne en videohistorie jeg delte på Instagram, vært 5 minutter lang hvis jeg hadde brukt alle ideene mine. Jeg endte opp med å bruke ting som blyanter og bokstaver som hoppet ut av papiret, noe som var langt mer effektivt enn jeg først trodde. Hovedsakelig fordi utskriftene var så detaljrike at man nesten skulle tro bildene var i 3D.»

«Ideen stammer fra lidenskapen min for magiske triks, optiske illusjoner og fotografering av falske perspektiver. Selve hjørnesteinen til Paperboyo-kunsten min stammer fra denne lidenskapen for magi og illusjon. Fotopapiret ga meg muligheten til å gjenoppdage en gammel hobby som ble lagt i en eske og ikke har sett dagens lys på flere år.

En idé som @paperboyo lenge hadde hatt, var å trykke de varemerkede Paperboyo-sjablongene sine på T-skjorter slik at de samhandler med lommen.

 GIF of cat printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

«Jeg har vært i kontakt med ulike T-skjortetrykkerier før. De sa at å jobbe med lommer er så komplisert og dyrt, at de ikke ville påta seg jobben. Så jeg kom aldri noe sted med det.»

Det påstrykbare overføringspapiret ga ham muligheten til å prøve seg frem med en bortgjemt idé. Ideen har nå blitt virkelighet.

GIF of Koala printed in pocket of T-Shirt using Fabric Iron-On Transfers.

«Resultatet har blitt mye bedre enn jeg forventet – designet er veldig solid og ser profesjonelt ut. Det var også enkelt å produsere T-skjortene, noe som overrasket meg etter det trykkeriene sa.»

@paperboyo er glad over responsen han har fått.

Jeg har virkelig likt å jobbe med PIXMA TS5350-skriverserien og ekte Canon-medier. Gleden over utskrift av papirprosjekter skinner gjennom i innholdet og de flotte kommentarene jeg har fått.

«Jeg kommer garantert til å fortsette å prøve meg frem med origami, punktfotografering og fremfor alt T-skjorter i fremtiden.»

Bli inspirert til å lage, skape og spare ideene dine – akkurat som @paperboyo, og del dem med oss via emneknaggen #LiveAndCreate.

Relaterte artikler
Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIV UTSKRIFT

Lekne trykk med Paperboyo

Lek, skriv ut, og del: Instagram-stjerne Paperboyo eksperimenterer med Canon SELPHY Square QX10.

Create a papercraft safari

KREATIV UTSKRIFT

Lag en papirsafari

Skriv ut din egen familieaktivitet med dyretema ved hjelp av Canons Creative Park, og bli inspirert av naturen.

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle historiene