A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. Canon printer paper and Creative Park templates and designs are arranged on the table.

UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

Fem ting du bør vite om Creative Park-appen

Creative Park-appen tilbyr timevis med moro og inspirasjon, uansett alder og ferdigheter. Med en lang rekke hobbyprosjekter tilgjengelig, inkludert morsomme måter å tilpasse tingene dine på, modeller å lage og til og med morsome spill, finner du garantert noe du kan lage hjemme, enten alene eller med familie og venner. Creative Park-appen er den enkleste måten å få tilgang til og skrive ut inspirerende ideer direkte fra mobilen på. Den er tilgjengelig både fra iOS og Android på en rekke ulike språk. Last ned appen for å komme igang, enten fra App Store eller Google Play. Her er fem av våre favorittting du kanskje ikke visste om Creative Park-appen, og et par tips for å hjelpe deg i gang.

1. Den er kostnadsfri og enkel å bruke

 A personalised card on the paper tray of a Canon printer.
Creative Park-appen er fullstendig kostnadsfri – alt du trenger, er en Canon-ID og en kompatibel Canon-skriver.

Creative Park-appen er fullstendig kostnadsfri! Bare last ned appen på smartenheten din. Første gang du starter den, vil appen automatisk ta deg med til nettsiden for å fullføre den enkle Canon-ID-registreringsprosessen. Du kan også registrere deg (eller logge inn dersom du allerede har en Canon-ID) ved å gå til menyen øverst i høyre hjørne og velge Bekreft / Opprett Canon-ID.
For å skrive ut fra Creative Park-appen må du koble til en kompatibel Canon PIXMA blekkskriver – se listen over kompatible skrivermodeller*. For å koble til skriveren, går du til menyen på høyre side og velger Legg til skriver under Innstillinger.

2. Det er lett å finne inspirasjon

Relaterte artikler
A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

UTSKRIFT OG UTFORMING

Oppdag hundrevis av kostnadsfrie, gøyale papirprosjekter

Med Creative Parks utvalg av papirprosjekter kan du engasjere og underholde barna hele dagen – fra dukketeater til brettspill, hjelpemidler og utfordrende labyrinter.

A tablet displaying the Creative Park app sits on botanical themed paper, next to custom invitations and colourful bunting.

UTSKRIFT OG UTFORMING

Skriv ut til festen din med Creative Park-appen

Gjør festplanleggingen enklere med pynt og tilbehør du kan skrive ut hjemme med Creative Park-appen.

A smartphone displaying the Creative Park app surrounded by Canon printer paper, Creative Park designs and crafting tools.
Creative Park har prosjektet for deg, enten du ønsker å lage festdekorasjoner, personlige kort eller spill for hele familien.

Creative Park har alt fra papirkunst og personlige kortdesign til festdekorasjoner og 3D-modeller. Uansett hvilken hobbyaktivitet eller hvilket maltema du ønsker å bruke, vil Creative Park-appen være lett å bruke. Hjemmesidens hovedmeny er delt inn i fire hoveddeler – Øverst, Fremhevet, Kategori og Nye. Sesongtemaer som er aktuelle nå, kan man finne under Kategori, og oppdateringer finner man alltid under Ny. Hvis du trenger noe spesifikt, vil Kategori-fanen sortere alle maler i underkategorier som du kan få tilgang til med kun et par klikk. Lagre malene du liker ved å trykke på stjernen for å legge dem til under Favoritter.

3. Det finnes en lang rekke hobbyprosjekt

A Creative Park template emerging from a Canon printer.
Du har verden i din hule hånd med en lang rekke hobbyprosjekt tilgjengelig på Creative Park-appen, inkludert 3D-modeller og mye mer.

Skriv ut og lag en origami-pingvinfamilie, tilpass et stilig brevsett med flamingotema, eller skriv ut en kaktus du kan stryke på stoff for å lage en unik t-skjorte. Utforsk Creative Park-appen og finn nok aktiviteter til at du kan holde deg underhold i timevis. For papiraktiviteter som å lage en origami-dukke, anbefaler vi at du bruker Canons MP-101-papir, en skarp saks og sterkt papirlim. For foreldre og barn finnes det en fane for barn, som du finner under Kategori-menyen. Her finner du aktiviteter som klistremerker, tall- og bokstavplakater samt utskrift av 3D-modeller av biler, dyr og mat man kan lage. Det finnes uendelige muligheter med Creative Park-appen, og du kan bli inspirert uansett hvor gammel du er og hva som interesserer deg.

4. Du trenger ikke å gå ut av appen

A hand holding a smartphone displaying the Creative Park app. A personalised card is on the table.
Skap personlige kort og gaver ved enkelt å legge til tekst og bilder fra smartenheten din.

En av fordelene med Creative Park-appen, er muligheten til å tilpasse nesten alle malene og gjøre dem unike for deg. Når du åpner en mal, kan du trykke på Rediger-fanen, så vil den automatisk laste ned. Når den er lastet ned, kan du legge til din egen tekst eller dine egne bilder fra smartenheten din ved å trykke på +-fanen. Da er det bare å tilpasse malen slik du vil ha den. Du kan også zoome inn og ut på malen og bruke håndverktøyet til enkelt å bevege deg rundt.

4. Du trenger ikke å gå ut av appen

A personalised card created with the Creative Park app next to a Canon printer.
Tilpass utformingene, legg til din egen tekst og dine egne biler og skriv ut direkte fra smartenheten din til den kompatible Canon-skriveren – det er lett å gjøre gjennom Creative Park-appen.

Creative Park-appen er ikke bare veldig enkel å bruke, den lar deg også legge til bilder og design direkte fra smartenheten din. Når du er fornøyd med designet ditt, trykker du på Skriv ut direkte i appen og lar Canon PIXMA-skriveren ta seg av resten. Hvis du vil gjøre mer med malen senere, trykker du på Lagre, så vil malen lagres under Dine gjenstander-menyen.

Nå vet du hvordan Creative Park-appen fungerer, så da kan ingenting stoppe deg! Bli med, bli inspirert og kom i gang med aktivitetene med en bunke papirer og en Canon-blekkskriver. Last ned appen og kom i gang i dag!

Av Claire Price

*Hvis skriveren ikke er kompatibel, kan du se Creative Park-nettsiden.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker