A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

UTSKRIFT OG UTFORMING

Tilpass, skriv ut og pynt – fester er enklere med Creative Park

Alle elsker fest og moro! Når du er ung, er det utrolig viktig med merkedager og spesielle begivenheter, for eksempel bursdager, julen, gode eksamensresultater eller siste dag i skoleåret. Det kan være overveldende å arrangere et selskap. Det kan ta så lang tid å handle inn gave, planlegge leker og underholdning og finne ut hva slags mat og drikke som skal serveres, at pynten ofte er det siste du finner ut av.

Heldigvis har Canons Creative Park-app noen tidsbesparende og kostnadseffektive løsninger som tilfredsstiller de mest ambisiøse festplanene. Både appen og Creative Park-nettsiden er stappfulle av stilige og moderne maler som dekker alt fra fødselsdagsbannere og godteposer til spisebrikker og bilderekvisitter. De morsomme og fargerike designene har noe for enhver smak og alle aldre.

For å starte laster du bare ned appen i App Store eller Google Play. Du trenger bare en Canon ID og en støttet Canon-skriver.

Design til enhver anledning

Personalised cards created with the Creative Park app on a party table with paper garlands and a pineapple gift box.
Det er mange designer og maler å velge mellom – alt fra kort og invitasjoner til bannere og flagg.

Med Creative Park-appen får du alt du trenger til festpynt. Hvis du ikke har brukt appen før, kan du prøve å gå til Fest under Kategori. Der finner du alt mulig, blant annet bannere, poser, esker, navneskilt og maler til festhatter. Hvis du ikke finner det du leter etter, eller hvis du vil ha noen flere alternativer, ligger det flere invitasjons- og brevmaler i Brev/kort på Kategori. Det finnes også en egen Fødselsdag-kategori under Begivenhet med fødselsdagskort og -tilbehør.

Pyntetemaer til festen din

Two girls hold photo booth party props printed from Creative Park
Velg et tema til festen og deretter matchende tilbehør og pynt.

Du kan bruke Creative Park-appen til å finne et tema og en stil du liker til festen din. Kanskje du vil mimre tilbake til sommeren med et tropisk festtema, for eksempel med palmemønster på invitasjonene og spisebrikkene eller gaveesker formet som vannmeloner og ananaser? Legg til noen fargerike bilderekvisitter og vifteformede girlandere, så er du klar. Du kan også velge prinsessetema med små mintgrønne tiaraer, snorer med rosa diamanter og mangefargede gaveesker.

Canons Matte MP-101 A4 Photo Paper er perfekt kvalitet til modeller og annen pynt.

Sett ditt eget preg på ting

Relaterte artikler
Create your own family treasure hunt

KREATIV UTSKRIFT

Lag din egen skattejakt for familien

Se hvordan du kan skape et spennende eventyr ved hjelp av PIXMA-skriveren og litt fantasi.

Print yourself a happy Halloween

KREATIV UTSKRIFT

Utskriftsideer til Halloween

Sesongbaserte ideer om morsom og skummel pynt, kostymer, godbiter og mye mer.

Bring joy indoors this autumn with papercraft

UTSKRIFTER OG PAPIRKUNST

Ta gleden med inn om høsten

Oppdag hvordan designeren Pippa Hiscock har lagd morsomme og personlig bursdagsdekorasjoner med papirkunst.

A girl holds a personalised card created with the Creative Park app.
Mange av malene i Creative Park-app kan tilpasses ved at du laster opp bilder fra bildemappen, legger til egen tekst og skriver ut direkte fra smarttelefonen eller nettbrettet.

En av de største fordelene med Creative Park-appen er at du kan tilpasse mange av malene med tekst eller bilder. Når du har lastet ned malen, kan du importerer bildene til appen fra bildemappen på smartenheten din. Deretter kan du legge til et mer personlig preg med funksjonen for tilleggstekst. Barna kan redigere og designe maler på bare noen minutter, og deretter koble trådløst til en kompatibel Canon PIXMA-skriver når kreasjonene er klare til å skrives ut.

Kos deg med å eksperimentere

A girl folds a paper party garland printed from the Creative Park app.
Det følger med tydelige instruksjoner for hver mal. Du kan skrive ut instruksjonene, og de er enkle å bruke. Så kan du enkelt brette utskriftene til flotte 3D-kreasjoner – denne pene pastellgirlanderen er perfekt festpynt til bordet.

Malene er sortert i kategorier, og den intuitive utformingen gjør det enkelt å finne delene du leter etter. Når du har funnet en mal du liker, kan du klikke på stjernemerket for å lagre den under Favoritter-menyen din, eller du kan klikke på Rediger for å laste den ned. Det følger med tydelige instruksjoner for hver mal. Du kan trykke på Lagre underveis (du finner elementene igjen på Dine elementer-menyen). Når du er ferdig, trykker du på Skriv ut.Av Claire Price

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker