Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATIV UTSKRIFT

Fem morsomme måter å komme i stemning på til Rugby World Cup 2019™

Den store sportsbegivenheten i 2019 er snart her: Rugby World Cup 2019™ sparkes i gang i Japan den 20. september. Canon sponser turneringen,* som ser ut til å være mer dramatisk og spennende hver gang.
Med alle de 48 kampene som avholdes i et land som er kjent for origami, papirbrettingens kunst, har Canon Creative Park noen morsomme ideer som pirrer konkurranseånden, enten du ser på kampene i Japan eller står opp tidlig for å se dem på TV hjemme. Bare last ned malene, skriv dem ut og brett før nasjonalsangen til laget ditt spilles av på kampdagen.
Alle de detaljerte malene har tydelige instruksjoner for hvordan du setter dem sammen, så du trenger bare følgende (og litt forsiktighet når du bruker skarpe gjenstander):

• en skriver – finn den som passer for deg
• papir
• saks, tapetkniv
• limstift og trelim
• linjal eller vinkelhake
• blyant
• objekt med spiss tupp
• tannpirkere
• pinsett

1. Lag dine egne maskoter

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Det er ingen sportsbegivenhet uten maskot, og Japan er berømt for sine mange kosete skapninger. I Rugby World Cup 2019™ har Ren og G som heier på alle lagene sammen med fansen. Det er enkelt å sette sammen begge, så du må bare velge om du går for den robust, hvithårede Ren eller den prangende, rødhårede G.

2. Prøv et spark på mål

Beslektede artikler
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFTS MULIGHETER

Oppdag utskriftsmulighetene

Moderne skrivere kan gjøre mer enn du forventer. Finn ut alle de kreative tingene du kan gjøre med dem.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

UTSKRIFT AV PAPIRPROSJEKTER

Seks flotte ting du kan lage med skriveren din

Vær kreativ – lag dine egne julegaver, -pynt og -spill. Du kan laste ned og skrive ut alle malene helt kostnadsfritt.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

UTSKRIFTSHÅNDVERK

Bli kreativ med Canon Zoemini-serien

Slipp løs kreativiteten på farten med et instantkamera og en lommeskriver.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Ikke bare er målsparkspillet litt mer utfordrende å lage, det tester også ferdighetene dine på banen og nervene dine under press når du konkurrerer mot vennene dine. Instruksjonene for hvordan du spiller er godt forklart, klare til du vil gå inn i Wales-legenden Dan Biggars støvler for å ta det kampvinnende målet.

3. Slipp applausen og jubelen løs

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Gitt den økte lidenskapen når du heier på landet ditt, blir du tilgitt for å rope og lage så mye støy som mulig under kampene. Disse enkle heiapinnene og ropertene der Ren og G stuper mot hjørnene er perfekte for å sette stemningen foran TV-en – selv om spillerne i Japan kanskje er for langt unna til å høre heiaropene.

4. Lag en gave

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Selv om du kan lage disse kule papirtingene og oppmuntre venner og familie til å omfavne ånden av Rugby World Cup 2019™, finnes det flere andre gaver du kan lage. Hva med denne enkle pengekonvolutten – perfekt for å gi penger til noen som sparer til neste rugbymesterskap – eller disse rugbyballformede merkene som er perfekte gaver til alle sportfans i familien din?

5. Brett deg selv en sparebøsse

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Hvis du ikke hadde råd til en tur til Japan for årets turnering, bør du spare til mesterskaper i Frankrike i 2023. Denne kule rugbyball-sparebøssen hjelper deg garantert med å spare småpengene dine. Myntene samler seg nederst i sparebøssen, så når tiden er inne, kan du åpne bøssen med stil ved å ta et avspark.

Skrevet av Adam Rees


*Canon er offisiell sponsor for Rugby World Cup 2019™, som finner sted i Japan fra 20. september til 2. november. Rugby World Cup 2019-logoen er ™ og © for Rugby World Cup Limited 2015. Med enerett.

Relaterte produkter

Beslektede artiklerLa deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker