A person printing on a Canon PIXMA printer from a tablet using the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.

UTSKRIFTSTIPS

Lås opp nytt kreativt potensial med Canons Easy-PhotoPrint Editor-app

Teknologien gjør det utrolig enkelt å ta tusenvis av digitale bilder år etter år uten å gjøre noe mer med dem. Men hva om du kunne glede deg over alle disse bildene i den “virkelige” verden? Med Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen kan du enkelt gjøre favorittbildene dine om til stilige utskrifter eller unike gaver på en superkreativ og personlig måte – det gjør det ikke bare enkelt å skrive ut, det gjør det også morsomt!

Dette programmet er kompatibelt med mange Canon-skrivere, inkludert de i PIXMA-serien. Den kan brukes på en rekke enheter, inkludert smarttelefoner og nettbrett (iOS og Android), og det finnes en skrivebordsversjon tilgjengelig for PC- og Mac-brukere. Hvis du raskt vil koble skriveren til appen, klikker du på skriverikonet øverst i hjørnet på startskjermen og velger en Canon-skriver fra listen over tilgjengelige skrivere.

A flat lay image of a hand holding a smartphone, an envelope, calendar, note paper and printed pictures.
Lag tilpassede utskrifter, kort og plakater til skolen eller som gaver til familiemedlemmer. Du kan også bruke appen til å redigere bildene før du laster dem opp til sosiale medier.

Velge bilder

A person uses the Canon Easy-PhotoPrint Editor App.
Du kan velge bilder fra flere lagringsplattformer, inkludert sosiale medier, eller fra kamerarullen på smarttelefonen.

Når det gjelder å velge bildene du vil arbeide med, har Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen en rekke alternativer. Du kan velge bilder og dokumenter direkte fra enheten (klikk på Bla gjennom) eller fra en rekke populære, eksterne nettskytjenester og plattformer på sosiale medier, inkludert image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram og OneDrive. Dette nyttige oppsettet sparer deg for tid hvis du har lagret flere bilder på flere plattformer.

Hvis du har begynt å arbeide med en mal og du vil gå tilbake til den senere, trykker du bare på Lagre, så lagres den i kategorien Dine elementer på startskjermen. For å få rask og enkel tilgang kan du også legge til favorittmalene dine i menyen Favoritter ved å klikke på stjernesymbolet. Malfilterverktøyet (tilgjengelig under hver hovedmenyinnstilling) er også en svært tidsbesparende funksjon. Du kan velge maler basert på en rekke kategorier, inkludert papirstørrelse og antall bilder.

Tilpasse bildene

A flat lay image of a PIXMA printer, printing out holiday pictures, surrounded by other printed pictures.
Takket være Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen kan du tilpasse bildene og lage tilpassede kort for ferier og feiringer.

Canon Easy-PhotoPrint Editor er en intuitiv og enkel applikasjon som vil appellere til alle som liker den kreative prosessen, både unge og gamle. Det finnes ulike alternativer når det gjelder å skrive ut og tilpasse fotografier, som alle kan velges fra startskjermen.

Velg Bilder for en rask og enkel måte å skrive ut enkeltbilder på. Dette gir deg muligheten til å beskjære bildet eller legge til en stilig filtereffekt. Hvis du ønsker å tilpasse bildene dine, anbefaler vi at du velger Bildeoppsett, siden dette gjør det mulig å legge til spesialeffekter som å endre bakgrunnsfargen, legge til tekst, legge til en fotoramme og bruke det kreative Stempel-verktøyet (disse alternativene er også tilgjengelige i mange av de andre malutformingene). Stempel-verktøyet inkluderer ulike grafiske ikoner som piler, snakkebobler, dyr, tall og symboler, slik at du kan legge til unike og kunstneriske design på hver av dine fotokollasjer.

Skap kollasjer

Canon Easy-PhotoPrint Editor-appen er utformet med tanke på hele familien – og med Scrapbook-alternativet kan du samle minner fra en spesiell begivenhet i en unik utklippsbok for din egen fornøyelse eller for å gi dem som en gave.

Du kan velge utskrivbare gavepapirdesign som kan tilpasses med dekorative stempler, tekst og bilder, slik at de får et skreddersydd utseende. Hvis du bruker en malutforming med flere klistermerker, må du fjerne merket for Legg til samme bildet i alle rammer hvis du vil ha mange ulike bilder. Du kan også tilpasse klistremerker med rammer, stempler, tekst og bakgrunnsfarger for å få et unikt utseende.

Administrering hjemme eller på kontoret

A fridge with pictures, posters, notes and magnets stuck to it.
Du kan lage og skrive ut plakater av favorittbildene dine – og det er mange design å velge mellom, slik at de passer til arrangementet ditt eller bedriften din.

Canon Easy-PhotoPrint Editor er ikke bare for familiebilder og morsomme fotoprosjekter. Du kan også bruke appen til bedriftsadministrasjon og personlig administrasjon. Det finnes for eksempel maler for plakater, inkludert salgs- og sikkerhetsdesign, som du kan tilpasse til virksomheten din. Du kan også skrive ut ID-fotografier, lage dine egne visittkort eller lage en kalender med maler som består av én, seks eller 12 måneder.

Takket være Smartphone-teknologi og oppfinnsomme applikasjoner som Canon Easy-PhotoPrint Editor kan det være en morsom og kreativ prosess å skrive ut bildene dine. Det er et flott verktøy å ha tilgjengelig, enten det er til bruk i jobben eller privat. Med en Canon PIXMA-skriver sparer ikke bare denne utskriftsmetoden deg for tid, men du kan også forvandle de spesielle digitale øyeblikkene til produkter du og andre setter pris på.

Av Claire Price

Relaterte artikler
The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

UTSKRIFTSTIPS

Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Lag en fotokalender

Tilpass og lag en fotokalender fylt med dyrebare minner.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker