A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

BÆRBARE KAMERAER

Hils på Canon IVY REC, aktivitetskameraet du kan ta med deg overalt

Canon IVY REC er her – et støtsikkert,* vanntett,** bærbart kamera perfekt til å ta bilder på farten. Med en 13 megapikslers sensor, Full HD 1080p video i opptil 60 bilder/sekund, Wi-Fi og Bluetooth er det designet for å ta bilder av motiver i bevegelse i høy oppløsning, i situasjoner der du ikke vil ta risikoen med å bruke et vanlig kamera eller smarttelefonen. Dette robuste, lille kameraet kan festes i beltet eller på bagen din, slik at det alltid er innenfor rekkevidde, og det beste er at du kan dele bilder øyeblikkelig via Canon Mini Cam-appen.***

Med en bredde på bare 110,5 mm og en vekt på ca. 90 gram, vil ikke Canon IVY REC holde deg igjen eller komme i veien. Du glemmer at det er der til du får bruk for det, slik at du kan konsentrere deg om det som skjer.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Det støtsikre*, vanntette** Canon IVY REC-kameraet er ideelt for actionsport og enkelt å bruke overalt.

Stup i det

Canon IVY REC er vanntett* ned til to meter i 30 minutter i ferskvann, noe som gjør det til en perfekt ledsager ved bassenget. Søkeren fungerer også som en klemme, slik at du kan feste Canon IVY REC til beltet eller ryggsekken når du går på tur, eller på sykkelstyret for POV-bilder. Ikke vær redd for å ta det med deg når det regner eller du skal ut i terrenget. Det er laget for eventyr og for livet på farten!

Canon IVY REC-kameraet kan også brukes på stativ, festes på klær eller monteres på sportsutstyr.

Ikke hold igjen

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Canon IVY REC er lett å finne i snø, gjørme eller vann takket være de skarpe fargene – og uten en skjerm som kan knuses, er dette kameraet solid og slitesterkt.

I motsetning til smarttelefonen har ikke Canon IVY REC en skjerm, så du slipper å bekymre deg for sprekker – det er støtsikkert* og tåler et fall fra to meter, perfekt når du driver med terrengsykling eller løper på skogsstier. Det leveres i fire farger, noe som gjør at det ikke bare er iøynefallende, men også at det er lett å se hvis du mister det i gjørme, sand eller snø. Enten du sykler, står på ski eller snøbrett, er det genialt å ha med seg på tur.

Raskere enn deg

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Koble Canon IVY REC-kameraet til mobile enheter med den kostnadsfrie Canon Mini Cam-appen.*** Du kan deretter bruke fjernutløserfunksjonen, overføre bildene fra kameraet til enheten, og dele dem med venner og følgere.

Canon IVY REC er brukervennlig, tilgjengelig og raskt. Du kan ta bilder, video, eller begge samtidig, med muligheter for enda mer tilpasning via tilkobling til smarttelefon. Med Wi-Fi- og Bluetooth-synkronisering kan det dele bildene og videoene dine øyeblikkelig på sosiale medier (så lenge en nettverkstilkobling er tilgjengelig). Ved å bruke Canon Mini Cam-appen*** kan du se det kameraet ser, på smarttelefonskjermen, noe som betyr at du kan gi kameraet til en venn mens du ser gjennom opptak eller bruker funksjonen for ekstern fotografering.

Lev i nuet, og ta med deg Canon IVY REC på turen! Med et lett tilgjengelig funksjonshjul som lar deg veksle sømløst mellom opptaksprogrammer er det ingen ting du ikke kan fotografere med dette morsomme lille aktivitetskameraet.

Skrevet av David Osgar*Støtsikkert opptil 2 meter (6,6 fot). Metodene for testing av støtsikkerhet er unike for dette produktet og er ingen garanti mot skader eller feil på produktet.
**Vanntett inntil 30 min ved en dybde på 2 meter (6,6 fot). Kameraet er bare testet i ferskvann. Hvis det utsettes for væske som ikke er ferskvann, anbefaler vi å skylle kameraet umiddelbart med ferskvann.
***Bruk av Canon Mini Cam-appen (tilleggsutstyr) krever at en kompatibel enhet er koblet til Canon IVY REC via Bluetooth® og Wi-Fi®. Canon Mini Cam-appen er tilgjengelig som gratis nedlasting fra App Store og Google Play. Det kan påløpe datakostnader ved nedlasting av den kostnadsfrie Canon Mini Cam-appen. Kompatibel med mobilenheter som kjører iOS 11 eller nyere, og Android-enheter som kjører Android 5.1 eller nyere.

Relaterte artikler
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

UTSKRIFTSHÅNDVERK

Bli kreativ med Canon Zoemini-serien

Slipp løs kreativiteten på farten med et instantkamera og en lommeskriver.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

FOTOGRAFERE MOTIVER I BEVEGELSE

5 tips for å ta bilder av motiver i bevegelse

Finn ut hvordan du tar mer kreative actionbilder på hverdagslige eventyr med tips fra den profesjonelle fotografen Tom Bing.

Relaterte produkter

Beslektede artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker