Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFT

Utforsk ditt neste kapittel innenfor utskrift

Enten du utforsker et nytt forretningseventyr, begynner på universitetet eller hjelper barna med et nytt prosjekt, blir alles neste kapittel bedre med utskrift.
Dagens skrivere kan gjøre mye mer enn forgjengerne sine. Fra nettskyutskrift til Wi-Fi-tilkobling og nedlastbare kontormaler – det finnes så mye å utforske.
Finn ut mer om det kreative utskriftspotensialet og hvordan en skriver kan hjelpe deg med å bli klar for neste trinn.

Organiser deg

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Utskrift er den perfekte måten å holde oversikten på uten å bruke for mye penger. Enten du trenger en almanakk for å holde styr på universitetsoppgavene dine, A3-kalendere til kontormøter eller ukentlige gjøremålslister til familielivet, finner du enkelt disse verktøyene gratis på Internett.

Organised Student og Emma Studies har en rekke kostnadsfrie utskrifter som kan gjøre deg mer organisert.

Easy-Photo Print Editor-appen har flere ulike kalendermaler, og noen kan til og med gjøres personlige med dine egne bilder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Motgift mot regnfulle dager

Det kan være en fulltidsjobb å underholde barna, spesielt i dårlig vær. Det er imidlertid på disse kjedelige dagene en skriver virkelig kan gjøre susen.

Happiness is Homemade-nettstedet kan du enkelt skrive ut ordpuslespill, quizer og fargeleggingsark på en regnværsdag

"Det kan være en fulltidsjobb å underholde barna, spesielt i dårlig vær. Det er imidlertid på disse kjedelige dagene en skriver virkelig kan gjøre susen"

Hvis du vil underholde barna lenger, kan du også skrive ut et spill. Dette Lego-inspirerte hukommelsesspillet kan enkelt skrives ut hjemme og er like morsomt å lage som å spille.

Vårt eget Creative Park-nettsted har også mye morsom papirkunst som kan skrives ut rett fra hjemmeskriveren, inkludert leker, spill og kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Skap deg et nytt hjem

Når du begynner på universitetet, bruker du mye tid på å få studenthybelen til å føles som et hjem. Så hvorfor ikke skjære ned på dekoreringskostnadene ved å skrive ut dine egne bilder?

Canon Zoemini er en skriver i lommeformat fra Canon som kan sammenkobles med smartenheter. Dette gjør at du kan skrive ut bilder rett fra en mobilenhet og dekorere raskere og enklere.

Det finnes en rekke økonomiske måter å vise frem utskrevne historier på. Hvis du ikke vil feste dem med hyssing eller på en korkplate, kan du sjekke ut Cool Mom Techs bildeguide.

Her kan du finne ut mer

Finn ut mer om PIXMA-programvaren og hvordan du får frem det kreative potensialet i Canon-skriveren din. Du kan også bla gjennom utvalget for å finne den perfekte hjemmekontorpartneren og komme i gang med din egen papirkunst

Skrevet av Sasha Newbury

Relaterte artikler
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

KREATIVE UTSKRIFTSIDEER

Seks flotte ting du kan lage med skriveren din

Vær kreativ – lag dine egne julegaver, dekorasjoner og spill. Du kan laste ned og skrive ut alle malene helt kostnadsfritt.

A selection of colourful home-printed cards and other items on a wall.

UTSKRIFT

Her har du fem mennesketyper som trenger en skriver. Kjenner du deg igjen?

Er du en kreativ person, selvstendig næringsdrivende eller en av de andre typene på listen? Du går glipp av mye hvis du ikke har riktig skriver. Vi skal fortelle deg hvorfor.

Beslektede artiklerLa deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker

Relaterte produkter