Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

UTSKRIFT

Utforsk ditt neste kapittel innenfor utskrift

Enten du utforsker et nytt forretningseventyr, begynner på universitetet eller hjelper barna med et nytt prosjekt, blir alles neste kapittel bedre med utskrift.

Dagens skrivere kan gjøre mye mer enn forgjengerne sine. Fra nettskyutskrift til Wi-Fi-tilkobling og nedlastbare kontormaler – det finnes så mye å utforske.

Finn ut mer om det kreative utskriftspotensialet og hvordan en skriver kan hjelpe deg med å bli klar for neste trinn.

Organiser deg

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Utskrift er den perfekte måten å holde oversikten på uten å bruke for mye penger. Enten du trenger en almanakk for å holde styr på universitetsoppgavene dine, A3-kalendere til kontormøter eller ukentlige gjøremålslister til familielivet, finner du enkelt disse verktøyene gratis på Internett.

Det tar ikke lang tid å finne kostnadsfritt utskriftsmateriell som kan hjelpe deg med å organisere. Easy-Photo Print Editor-appen har flere ulike kalendermaler, og noen kan til og med gjøres personlige med dine egne bilder.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Motgift mot regnfulle dager

Det kan være en fulltidsjobb å underholde barna, spesielt i dårlig vær. Det er imidlertid på disse kjedelige dagene en skriver virkelig kan gjøre susen.

Under Fun with Kids i Canons Creative Park-app finner du fargeleggingssider, labyrinter og annet materiell du kan laste ned kostnadsfritt. En fin redning en grå regnværsdag. Du kan gi malene et personlig preg ved hjelp av redigeringsfunksjonen.

"Det kan være en fulltidsjobb å underholde barna, spesielt i dårlig vær. Det er imidlertid på disse kjedelige dagene en skriver virkelig kan gjøre susen"

Hvis du er på jakt etter noe som kan holde barna opptatt over lengre tid, har vi også en rekke spill i Creative Park som kan skrives ut, inkludert bingo, ringspill og til og med sjakk. Disse spillene kan enkelt skrives ut hjemme og er like morsomme å lage som å spille.

Creative Park-nettstedet har også mye morsom papirkunst og 3D-modeller som kan skrives ut rett fra hjemmeskriveren, inkludert leker, dyr og kort.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Skap deg et nytt hjem

Når du begynner på universitetet, bruker du mye tid på å få studenthybelen til å føles som et hjem. Så hvorfor ikke skjære ned på dekoreringskostnadene ved å skrive ut dine egne bilder?

Canon Zoemini er en skriver i lommeformat fra Canon som kan sammenkobles med smartenheter. Dette gjør at du kan skrive ut bilder rett fra en mobilenhet og dekorere raskere og enklere.

Det finnes en rekke økonomiske måter å vise frem utskrevne historier på. Hvis du ikke vil feste dem med hyssing eller på en korkplate, kan du prøve å vise frem bildene dine som en montasje i en ramme eller på et lerret.

Canon PIXMA TS5350-serien er ideell for kunst og håndverk. Vi har mange ulike utskriftspapirer – fra flyttbare fotoklistremerker og magnetisk fotopapir til påstrykbart overføringspapir og dobbeltsidig matt papir. Sammen med appene Easy-PhotoPrint Editor og Creative Park har det aldri vært enklere å dekorere eiendeler med favorittbildene dine.

Her kan du finne ut mer

Finn ut mer om PIXMA-programvaren og hvordan du får frem det kreative potensialet i Canon-skriveren din. Du kan også bla gjennom utvalget for å finne den perfekte hjemmekontorpartneren og komme i gang med din egen papirkunst.

Skrevet av Sasha Newbury

Relaterte artikler
A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den beste skriveren for hjemmekontorer

Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-skriveren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

UTSKRIFTSTIPS

Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

Relaterte produkter

Beslektede artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker