Printed decorations and hand-held signs for a wedding day next to a portrait of a bride and groom in a frame.

BRYLLUPSBILDER

Lag deres helt unike bryllup med personlige utskrifter

Alle vil ha et spesielt bryllup, og ofte betyr det at man kommer på kreative ideer som skal uttrykke ens individualitet, eller morsomme måter å inkludere gjestene på. "Trenden har gått i retning av mer intime bryllup eller 'mikrobryllup' som er über-skreddersydd til parets stil og personlighet", forteller Carrie Schwab, sjefredaktør i Junbug Weddings, som planlegger bryllup for kreative par. Enten du skal skrive ut invitasjoner, bannere, gjestebøker eller andre nødvendige ting, kan det gjøres personlig på flere måter – både før, under og etter den store dagen.

1. Trykte invitasjoner

Når du skriver ut dine egne invitasjoner, kan du gjøre den store dagen til akkurat det du selv vil, samtidig som du sparer penger på planleggingen. Canons tosidige matte papir MP-101D leveres ferdig brettet med konvolutter.

Blandet metall, geometriske figurer og myke pasteller var sentrale trender i 2019, men Carrie spår et skifte mot mindre pertentlig designer i 2020. "Minimalismen er veldig populær akkurat nå", sier hun. "Vi ser at mange søker på stikkordene "enkelt bryllup" på internett, og så etter gjenstanden de leter etter. Tenk rene linjer og svart-hvitt."
Hvis minimalisme ikke er noe for deg, er en annen viktig trend for 2020 bladverk: fra pene palmeblader til frodige tropiske blader. Canon PIXMA TS9551C har 45 innebygde mønstre som du kan bruke i invitasjonene dine, og støtter utskrifter på 12 x 12-tommers kartong og 7 x 10-tommers tosidig matt papir som leveres med konvolutter. "Det å bruke en hjemmeskriver kan også hjelpe en å redusere kostnadene", legger Carrie til.

2. Fotoautomatrekvisitter og bannere

Creative Park gir deg en rekke pyntemuligheter som kan passe perfekt til den store dagen. Skriv dem ut selv og gi pynten et personlig preg. Dette vil ikke bare gjøre den store dagen unik og få deg til å skille deg ut fra alle andre, men du kan også spare penger du ellers ville brukt til å i leie pynt.

Hvis dere tenker å bruke en fotobod på den store dagen, så kan dere vel også lage deres egne rekvisitter? Du finner noen gode ideer på Creative Park, Canons gratis papirkunstmateriale, som du kan skrive ut med Canon PIXMA TS9551C. Photo Booth Props (Wedding)-settet inneholder en tiara, morobriller og bannere til festlige bilder. Eller du kan prøve å lage dine egne Mr & Mrs-bannere til festlokalet. Malene leveres med tydelige monteringsanvisninger.
Bruk skiltmaler og navnekort for å sørge for at gjestene ikke går seg vill, også det fra Creative Park-appen. Last ned malene og skriv ut på matt fotopapir i A4-format .

3. Fotobøker til gjestene

Relaterte artikler
Create your own wedding album

BRYLLUPSBILDER

Lag ditt eget bryllupsalbum

Det kan være veldig givende å lage sitt eget bryllupsalbum. Eksperttipsene våre forklarer hvordan.

A bride and groom and their guests dancing with their hands raised in the air.

BRYLLUPSBILDER

Etikette for bryllupsbilder

Sørg for perfekte bilder av det lykkelige paret.

A before and after shot of a couple on their wedding day next to a lake, dark and unedited on the left, showing the lighter version on the right, edited in DPP.

GRUNNLEGGENDE OM REDIGERING

Slik redigerer du spesielle bilder

Forbedre bildene dine av spesielle anledninger med disse enkle tipsene til bilderedigering.

En gjestebok er en flott måte å se tilbake på bryllupsdagen din på og se alle dine personlige meldinger fra venner og familie. Canon Zoemini S2 produserer raske utskrifter med klebrig bakside, slik at gjestene kan sette dem rett inn i boka. Det kan også skrive ut et bilde mer enn én gang, så det blir ett til boka og ett som gjestene kan ta hjem som suvenir.

For å fortsette med det personlige temaet kan du ta med utskrifter i feiringen med et polaroidkamera, for eksempel Canon Zoemini S2. Det innebygde speilet og ringlyset er perfekt til selfies. Det er også mulig å koble til via Canon Mini Print-appen og bruke programmets selvutløserinnstilling. Og med fjernutløser kan man også enkelt ta bilde av større grupper. La en Canon Zoemini S2 stå på et dedikert bord, og la hver enkelt gjest ta et bilde med det. La gjestene prøve en ramme, bruke et filter eller legge til egne skriblerier på bildene for å gi dem et mer originalt preg. Eller be dem om skrive ut i firkantet format, sånn at de kan legge inn en morsom tekst eller en personlig hilsen nederst på den selvklebende utskriften.
Du kan pynte en utklippsbok med båndklistremerker skrevet ut fra Creative Park og fylle den med bilder av gjestene for å lage et spesielt minne som varer livet ut.

4. Tilpassede dekorasjoner

Ved hjelp av Canon Zoemini S eller Canon SELPHY Square QX10 kan du ta bilder med telefonen, skrive dem ut og gi dem stilig pynt.

Du kan også bruke en mobil skriver av merket Canon Zoemini S2 eller Canon SELPHY Square QX10 til å lage dine helt egne dekorasjoner. Be gjestene feste bildene sine til en tråd du binder rundt noen trær som er pyntet med festlys, eller fest dem til en snor du henger over noen trepaller. "Brudeparene prøver å gjøre bryllupet sitt mer personlig eller typisk for dem", sier Carrie. "Det blir definitivt stadig mer populært å bruke hjemmelaget pynt og andre personlige ting."

5. Bryllupsutskrifter

Man kan spare en del penger på å skrive ut bryllupsbildene sine selv. Med Canon PIXMA TS9551C kan du få kvalitetsutskrifter til en rimelig penge. Dessuten slipper du å vente på bildene. Du kan skrive dem ut med én gang.

Canon PIXMA TS9551C kan skrive ut et 4 x 6-tommers fotografi på bare 21 sekunder med blekk som gir svært detaljerte bilder med opptil 100 års levetid i album. Dermed kan du velge favorittbildene dine og dele dem med slekt og venner, eller sette dem inn i rammer hjemme. Skriv ut, skann og kopier på en enkel måte fra en smartenhet med Canon PRINT-appen, eller skriv ut uten tilleggsprogrammer med AirPrint- (iOS) og Mopria-kompatibilitet (Android).

Engasjer deg i bryllupsforberedelsene og skriv ut egne bordkort med Creative Park. Lag din egen design og bruk bryllupsbudsjettet på kjolen i stedet.

Skrevet av Natalie Denton

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker