Photo printing buyer’s guide

UTSKRIFT

Her har du fem mennesketyper som trenger en skriver. Kjenner du deg igjen?

Trenger du en skriver? De fleste av oss gjør det. Det stemmer nok at skriveren på jobb eller skolen strekker til for en og annen personlig utskrift, men hvis du har en skriver hjemme, vil du ofte spare tid, få en enklere hverdag, gi deg selv og barna kreativ inspirasjon eller bidra til å utvide virksomheten din.

Det er imidlertid mer som ligger bak det å kjøpe en skriver. Hva du trenger, varierer fra person til person. Les videre for å finne ut hvilken skriver som passer for deg.

Småbarnsforeldrene

A father helps his daughter make greeting cards out of photographs printed with PIXMA TS 9551C.

Barnas kreativitet skyter fart når de begynner på skolen. Foreldre vil gjerne stimulere barns kreativitet og være forberedt på alle utfordringene de skal løse i løpet av semesteret. Du trenger en brukervennlig skriver til å skrive ut innleveringer, men som også gir kreative muligheter.

Canon PIXMA TS9551C er en kompakt skriver som er kompatibel med A3-format og har A4-skanner og -kopimaskin. Den har en stor 10,8 cm berøringsskjerm med et intuitivt grensesnitt som selv små barn kan bruke. Utforsk en rekke kreative utskriftsmuligheter, og bruk ulike medier, inkludert Canons magnetiske fotopapir som kan klistres på plass flere ganger (tilgjengelig fra desember 2018). Du kan bruke en ny app for negleklistremerker til iOS og Android (tilgjengelig fra november 2018) og skrive ut negleklistremerker du lager selv. Canon PIXMA TS9551C kan også hjelpe deg med å lage ditt eget innpakkingspapir og dine egne sider i utklippsbøker, direkte på berøringsskjermen med 45 ulike mønstre å velge mellom.

Endeløs moro venter barna når de kombinerer bruk av skriveren med Canons kostnadsfrie Internett-tjeneste, Creative Park. Barna får tilgang til et stort utvalg av maler som de kan bruke til å skrive ut og sette sammen alt fra masker og sprett-opp-kort til dukker, papirfly, dinosaurfigurer og romskipmodeller.

Fotografstudenten

The Canon PIXMA TS8250 printing a fine art landscape photograph.

Fotoentusiaster eller dedikerte fotografstudenter bruker det meste av tiden sin til å ta bedre bilder. Det er enklere å vurdere og forbedre arbeidet ditt når du kan ta og føle på det, og du bruker regelmessig en utskriftstjeneste på Internett for å vise bildene dine til læreren, venner eller kollegaer. I stedet for å måtte vente på at utskriftene skal leveres, får du en mer fleksibel arbeidsflyt hvis du har din egen skriver.

Det viktigste du må se etter, er muligheten til å produsere kantløse bilder av høy kvalitet i opptil A4-størrelse, slik at du kan få et godt inntrykk av de intrikate detaljene i hvert enkelt bilde. Blekktypen skriveren din bruker, er viktig i denne forbindelsen, og Canons originale blekk bidrar til levende bilder. Canon PIXMA TS8250-serien er stilig og har trådløs tilkobling. Skriverne bruker seks individuelle blekk for å produsere detaljerte utskrifter av høy kvalitet. I likhet med alle de nye toppmodellene på markedet har den sømløs tilkobling og er kompatibel med Canon PRINT-appen, i tillegg til AirPrint, Mopria for Android og Windows 10 Mobile, slik at du enkelt kan skrive ut fra en smarttelefon eller et nettbrett.

Den selvstendige næringsdrivende

Relaterte artikler
Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivermoro for alle

Seks måter du kan bruke PIXMA-skriveren på for å live opp hjemmet ditt, familieaktiviteter og enheter.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den beste skriveren for hjemmekontorer

Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-skriveren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

UTSKRIFTSTIPS

Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

A female business owner prints with PIXMA TS9550 while drawing and using a ruler at her desk.

Enten du tilbringer mandag til fredag på hjemmekontoret eller jobber både hjemmefra og på kontoret, vil det bli frustrerende for deg å ikke ha en skriver hjemme som er like effektiv som en kontorskriver.

Til tross for den kompakte størrelsen kan den slanke og stilige Canon PIXMA TS9550-serien skrive ut store dokumenter i opptil A3-størrelse. Serien passer perfekt for å forberede utskrifter fra hjemmekontoret, som er klare til å vises til kunder og kollegaer. Du kan også lage profesjonelle hefter direkte fra berøringsskjermen på 10,8 cm. Canon PIXMA TS9550 skriver ut skarpe dokumenter med et svart spesialpigment, og den automatiske dokumentmateren gjør det mulig å kopiere og skanne et dokument på opptil 20 sider samtidig (A4-, Letter- eller Legal-størrelse), uten å måtte skanne hver side individuelt.

Canon PIXMA TS9550 kan også integreres i et smart kontoroppsett. Skriveren er nå kompatibel med Amazon Alexa*, som gjør at du kan skrive ut sjekklister og andre dokumenter ved å si talekommandoer som "Alexa, start Canon-skriver" til en Amazon Echo-enhet eller andre enheter med Alexa-funksjon. Du kan også bruke talekommandoer for å kontrollere skriverens gjenværende blekknivå.

Den kunstneriske influenseren

A young woman wearing a yellow jacket takes a selfie with the Canon M50 in a city environment.

Uansett hvor du går, inspirerer omgivelsene deg, og du er alltid den første som ser en kul bildemulighet, som du deler raskt på sosiale medier. Selv om du laster opp de fleste av bildene dine til bildedelingssteder, gir en skriver deg en mye mer konkret måte å ta vare på idéene dine på når de har blitt vist i feeden til følgerne dine. Du trenger en fotoskriver som ikke bare kan lage utskrifter du kan henge på veggen, men som også kan gjøre mer med det du skaper. Bruk disse utskriftene for å gi bildene dine større rekkevidde – kanskje ut i andre sjangere.

Kompakte SELPHY CP1300 får plass i vesken og gir raske, holdbare utskrifter. Alt du trenger å gjøre, er å ta et bilde med smarttelefonen eller det Wi-Fi-aktiverte kameraet og sende bildet til SELPHY, som umiddelbart vil skrive ut bildene dine i opptil 102 x 152 mm (4 x 6 tommer), så kan de beste prosjektene dine inspirere deg og andre på en ny måte.

Kunstfotografen

A large high-res fine art photograph bring printed from a Canon imagePROGRAF PRO-1000

Din første utstilling i fotoklubben førte til at du raskt ble invitert til å henge opp bildene på en lokal kafé, og nå har noen spurt om å få kjøpe bilder av deg. Så langt har du brukt en lokal, avansert utskriftsleverandør til kunstverkene dine, men du har kommet inn på tanken om å ha mer kontroll over utskriftsprosessen og kunne oppfylle bestillinger raskt. Hvis du har din egen fotoskriver, blir det også enklere å produsere en beholdning av verkene dine som du kan selge på lokale markeder og kunstutstillinger.

Skriveren må være kompatibel med spesialpapir og lerret til kunst, slik at du kan trykke bildene dine på medier som vil gi det absolutt beste resultatet. Du må også sørge for at skriveren er kompatibel med blekk som gjengir fargene nøyaktig. Canons utvalg av profesjonelle skrivere, PIXMA PRO-100S, PIXMA PRO-10S og den prisbelønte A2-skriveren imagePROGRAF PRO-1000, er de mest pålitelige alternativene for alle som ønsker å vise frem arbeidet sitt. Disse modellene bruker eget sort-blekk, noe som betyr at du kan få de rike, svært tette sorte fargene som passer på galleriveggene. En ekstra fordel ved å bruke PRO-10S- og Pro-1000-skriverne er at de bruker pigmentbasert blekk. De beholder fargen, noe som sikrer at kunstverkene dine kan bli satt pris på i flere tiår fremover.

Utskrift av profesjonell kvalitet trenger heller ikke å være en stor utfordring. Canons Print Studio Pro-plugin-modul er utformet for å hjelpe deg med å skrive ut bilder av profesjonell kvalitet uten problemer.

*Amazon og Alexa er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper.

Skrevet av Oliver Atwell

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker