A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

UTSKRIFT

Få større frihet med en trådløs og skyaktivert skriver

Alle kontorer og klasserom trenger en skriver. Og nå som tidene endrer seg og stadig flere velger å jobbe og studere eksternt, trenger også alle hjem en skriver. Noe av det beste med å jobbe hjemmefra, er at du kan jobbe i det rommet du vil. Hvis du har en trådløs og skyaktivert skriver hjemme, trenger du ikke å sitte ved siden av skriveren – du kan skrive ut fra hvor som helst. Hvis du vil være i nærheten av kaffekannen på kjøkkenet om morgenen og senere gå ut i hagen for å nyte ettermiddagssolen, kan du gjøre det. Send dokumentene til utskrift når du er klar, og hent dem når du vil.

A Canon printer on a table in a living room.
Når du bruker trådløs utskrift, trenger du ikke å sitte ved siden av skriveren, du trenger ikke å ha en egen plass til skriveren på kontoret og du kan jobbe der du vil.

Er du redd det er vanskelig å konfigurere en trådløs skriver? Det er faktisk veldig lett. Og når du er klar, har du en rekke nyttige fordeler som sikrer at arbeidet/leksene aldri avbrytes. PIXMA G4511 har for eksempel påfyllbare blekktanker med høy sidekapasitet, slik at du kan skrive ut tusenvis av dokumenter uten å fylle på blekk. Takket være PIXMA Cloud Link kan du også se, skrive ut og skanne dokumenter og bilder fra skriverskjermen, smarttelefonen eller nettbrettet ved hjelp av Canon PRINT-appen. Med PIXMA Cloud Link kan du også skrive ut fra og skanne til lagringstjenester på nett, slik som Dropbox og Google Drive, og enkelt dele dokumenter. Du finner mer informasjon om hvordan du konfigurerer den trådløse skriveren i støtteveiledningen.

Fordelene ved å bruke en trådløs skriver på hjemmekontoret

A man sits in front of a PIXMA G6050 Canon printer making notes on a printout.
Det kan være enklere å forstå komplisert og detaljert informasjon når du leser det på et ark, enn når du leser det på skjermen.

I tillegg til å være nyttig når du skal lage brev og etiketter i den daglige driften, kan en skriver hjelpe deg med å bli mer produktiv og effektiv. Når du leser en utskrift, er det mye mindre sannsynlig at du blir distrahert av varsler på skjermen eller innkommende e-postmeldinger. Det er også verdt å huske at øynene trenger en pause fra skjermen.

Rosie er regnskapsfører og synes den trådløse skriveren er et uvurderlig verktøy når hun jobber hjemmefra. – Jeg ser ofte på økonomiske rapporter og regneark og synes informasjonen er mye enklere å fordøye i utskriftsform enn på skjermen. Vi har et kontor hjemme, men siden vi er to, er det alltid en som arbeider fra stuebordet. Det er svært nyttig å kunne skrive ut trådløst, uansett hvor jeg sitter og arbeider.

A woman stands in an office holding a sheet of paper.
Noen ganger er det nyttig med en utskrift for å hjelpe deg med å forstå omfanget av et prosjekt.

Estelle er markedsføringssjef og er jevnlig vert for nettseminarer. Hun skriver alltid ut introduksjonsteksten sin. – På kontoret bruker jeg to skjermer, men hjemme har jeg bare én. Derfor skriver jeg ut manuset jeg skal lese i starten av hvert nettseminar. Med fire personer i husholdningen er det svært nyttig å ha en trådløs skriver, slik at vi kan skrive ut fra alle rom. Jeg liker også at det er mulig å skrive ut direkte fra telefonen.

Simon er en grafisk designer som ikke ville vært uten den trådløse skriveren. – Som regel skriver jeg ut prosjektbeskrivelser før jeg leser dem, spesielt hvis de er kompliserte, og jeg bruker vanligvis merkepenn. Når jeg lager en design, skriver jeg alltid ut prosjektet for å sjekke alt og se ting i riktig målestokk. Det er et viktig arbeidstrinn, for det kan være vanskelig å se for seg den riktige størrelsen når du jobber på en stor skjerm.

Et viktig verktøy for skoleelever og studenter

A teenage girl sits cross-legged on a bed, studying her textbooks. A Canon PIXMA TS5150 printer is on the table beside her.
PIXMA Cloud Link støtter også Google Classroom, som gjør det enklere for elevene å holde kontakten med lærerne når de studerer hjemme.

Det er ikke bare i jobbsammenheng at det kan være lurt å ha en trådløs skriver i hjemmet. PIXMA Cloud Link har også støtte for Google Classroom, slik at den er nyttig for skoleelever og studenter. Google Classroom er utviklet for å bidra til kommunikasjon mellom lærere og elever. Når elevene bruker PIXMA Cloud Link med Google Classroom, kan de skrive ut lister over fagene de tar, og skriverskjermen eller fra smartenheten via Canon PRINT-appen. En ekstra fordel for lærerne er at de enkelt kan skrive ut klasselister for å se elevene i en gitt klasse.

A teenage boy sits at his desk in his bedroom. A Canon G4500 printer is on the desk beside him.
En trådløs skriver er et nyttig verktøy for skoleelever og studenter når de skal skrive ut oppgaver eller gå gjennom arbeidet.

Femten år gamle Jamie sier: – Jeg skriver vanligvis ut oppgavene mine, for det hjelper meg å huske de viktigste punktene. Og jeg skriver alltid ut stilene mine når jeg er ferdig med dem. Da tar jeg en pause der jeg sparker ball eller gjør noe annet en stund, før jeg setter meg ned for å lese gjennom stilen. Jeg bruker rødpenn for å merke feil, slik at jeg kan rette dem opp før jeg laster opp filen til læreren. Det å lese utskriften er et veldig viktig trinn. Da ser jeg alle slags ting som jeg ikke legger merke til på skjermen, så det hjelper meg med å få bedre karakterer, i tillegg til at mamma og pappas er fornøyde!

Av Angela Nicholson

Relaterte artikler
Meet the PIXMA G650 and PIXMA G550

UTSKRIFT

Vi presenterer PIXMA G650 og PIXMA G550

Oppdag de nye funksjonene i neste generasjon av Canon MegaTank-skrivere.

A Canon PIXMA printer on a desk in a home office.

UTSKRIFTSTIPS

Den beste skriveren for hjemmekontorer

Jobb effektivt hjemmefra med Canon PIXMA TR4650-skriveren.

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

UTSKRIFTSTIPS

Vanlige spørsmål om skrivere, blekk og papir

Canon-eksperten Suhaib Hussain svarer på vanlige spørsmål om skriverteknikk, blekk og papir.

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte produkter

Relaterte artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker