A Canon SELPHY SQUARE QX10 in front of a book full of pictures.

KREATIV UTSKRIFT

Ha det moro med utskrift: Stilige måter å gi liv til bildene dine på

Det er 2020. Alle har en Instagram-konto. De fleste kan nå redigere bildene sine til perfeksjon. Så hvorfor ikke skille deg ut fra mengden og lage personlige utskrifter som ikke glemmes så raskt?

Velg den stilige og bærbare SELPHY SQUARE QX10-skriveren i en stilig svart, hvit, pastellrosa eller mintgrønn farge, så kan du slippe løs kreativiteten din og gi liv til minnene dine. Her er noen få enkle tips for å fart på utskriftsideene.

Omfavn det ufullkomne

A woman’s hand placing a photograph of a couple at the beach into a holiday

Eksperimenter, omfavn øyeblikket og skap noe som er unikt for deg. Prøv deg frem og finn ut hva som fungerer, uansett om du utløser blitsen på telefonen for å gi bildene en 90-tallsstil, eller om du tar bilder fra en lav vinkel for å få et merkelig perspektiv. Det betyr også at du må godta at bildene ikke må være perfekte for å skrives ut. Bryt alle reglene og ha det gøy. 

Den batteridrevne bærbare SELPHY SQUARE QX10-skriveren har ingen ledninger eller kabler, slik at du kan skrive ut på farten, uansett hvor du er. Ta med denne lille enheten i vesken, så kan du skrive ut når du vil. 

Denne praktiske skriveren lager kvadratiske klistremerker med merket kant, som passer utmerket i utklippsbøker, til å feste på bærbare datamaskiner eller til å dekorere korketavler. SELPHY SQUARE QX10 bruker i tillegg spesiell fargesublimering, noe som betyr at de livlige skapelsene dine har kraftige, lyse farger i opptil 100 år. Ja, det stemmer, 100 år.

Fortell historier

Bruk SELPHY Photo Layout-appen til å koble den kompakte SELPHY SQUARE QX10 med Wi-Fi til en mobilenhet eller koble et nettbrett eller en telefon til Canon Zoemini via Bluetooth® med Canon Mini Print-appen for å skape iøynefallende fotoklistremerker på et øyeblikk.

Legg bilder lagvis på bursdagskort eller tegn på kantene for å lage skreddersydde takkekort. Plasser dem i en dagbok for å huske antrekk, spar på fantastiske sminkestiler eller vær aktiv med utløserfingeren på fest. Valget er ditt. Del opplevelsene og historiene dine på en måte som vekker fantasien til live.

Dekorer omgivelsene dine

A garland of photos printed on the Canon SELPHY SQUARE QX10 hanging from the wall.

Det å henge opp bilder på veggene hjemme er en flott måte å uttrykke personligheten din på. Skriv ut og heng opp bilder som inspirerer deg i omgivelsene dine, fra portretter av kjæledyr og ferier til morsomme bilder av venner og familie. 

Den bærbare SELPHY CP1300 skriver ut raskt, og du kan skrive ut trådløst, raskt og enkelt fra Android- og iOS-smarttelefoner og -nettbrett, enten direkte eller via den kostnadsfrie Canon PRINT-appen. Den gir feilfrie utskrifter i en rekke størrelser, fra postkort til miniklistreark, og den er tilgjengelig i en svart, hvit eller rosa farge.

Skrevet Av Lorna Dockerill

Beslektede artikler
A hand taking a printed sheet of vibrant images from a Canon SELPHY CP1300 printer surrounded by beads, necklaces and a colour chart.

KREATIV UTSKRIFT

Planlegg, lek og skriv ut

Finn ut hvordan SELPHY Photo Layout-appen kan hjelpe deg med å klekke ut spennende håndverksprosjekter.

A lemon hovers in the air above an illustrated print of a tennis player about to serve. The effect makes it look as if the player is about to hit the lemon.

KREATIV UTSKRIFT

Lekne trykk med Paperboyo

Lek, skriv ut, og del: Instagram-stjerne Paperboyo eksperimenterer med Canon SELPHY Square QX10.

A woman prints out a picture on a Canon SELPHY Square QX10. Positioned upright on the desk in front of her is an outfit inspiration mood board.

KREATIV UTSKRIFT

Skriv ut en spontan stemningstavle

Ta de kreative prosjektene dine til neste nivå, og lær hvordan du lager en stemningstavle.

Relaterte produkter

Beslektede artikler

La deg inspirere er en viktig kilde til nyttige fotograferingstips, kjøpsveiledninger og innsiktsfulle intervjuer – alt du trenger for å velge det beste kameraet eller den beste skriveren og gi liv til din neste kreative idé.

Tilbake til alle tips og teknikker