Fotobøker

Ditt liv i HD. Det tar bare et par sekunder å dele digitale bilder, men det er ingenting som slår følelsen av å stå med fysiske bilder i hånden. Hvorfor ikke lage din egen fotobok i høy kvalitet ved hjelp av hdbook? Med en personlig fotobok som er skrevet ut og innbundet på profesjonelt vis, kan du gi bildene dine liv og ta vare på gode minner, i tillegg til at det er en flott gave til venner og familie.


Forhandlere

Din personlige hdbook. Lett som bare det.

1. Velg bildene dine

Velg favorittbildene dine som du vil vise frem i fotoboken din – ideelt hvis du vil skape en personlig gave, eller hvis du helt enkelt vil dele de gode minnene dine med venner og familie.

2. Last ned hdbook-programvaren

Med hdbook-programvaren tar det bare et par minutter å lage en fotobok. Bare last ned programvaren til PC eller Mac fra en av hdbooks forhandlerwebområder, finn frem ønskede bilder og tekst og send det til utskrift.

3. Gled deg over minnene dine

Den personlige fotoboken skrives ut på en toppmoderne Canon DreamLabo 5000-skriver. Du vil snart motta din profesjonelle fotobok med intense, naturtro farger og skarp tekst.

Inspirasjon til personlige fotobøker

Fantastisk bildekvalitet

Dine minner i HD

Se og føl den enestående kvaliteten av en hdbook. Takket være vår utskriftsteknologi med syv typer blekk og høy oppløsning blir bildene fulle av detaljer med naturlige hudfarger og naturtro fargegjengivelse. Fargebildene blir så livlige at de nærmest hopper ut av boken. Sort-hvitt-bildene får jevne graderinger for et mer klassisk utseende.

Velg et hdbook-omslag

En helt personlig fotobok

Lag ditt eget fotobokomslag ved å legge til tekst og bilder med din egen vri. Skrevet ut og innbundet på profesjonelt vis – din hdbook kan fint få hedersplassen i bokhyllen.

Legg til tekst i bildene dine

Klar. Tydelig. Skarp.

Legg til bildetekst for bildene dine og albumnavnet på omslaget. Takket være spesielt blandet blekk og en utskriftsoppløsning på 2400 dpi er teksten i hdbook ekstra skarp.

Flat innbinding


Bilder over to sider

Alle fotobøkene våre bruker en flat innbinding, slik at du kan spre bilder over to siden uten at deler av bildene går tapt mellom de to sidene. Med tosidig fotopapir i førsteklasses kvalitet kan du oppgradere fra 24 sider til 100 sider uten at det går ut over den slanke ryggen.

Valg av hdbook-størrelser

Et format som passer deg

Kvadratformater er tilgjengelige i størrelsene 127 x 127 mm, 210 x 210 mm og 300 x 300 mm, og du kan velge mellom landskap eller portrett i A5- og A4-størrelse, eller du kan velge landskap i A3-størrelse. Du finner garantert et format som passer perfekt til din personlige fotobok.

Valg av fotopapir

Førsteklasses finish

Med papirtypene som er spesielt utformet for å fungere med Canons utskriftsteknologi, får du bildeutskrift i HD-kvalitet og med en førsteklasses finish. Velg mellom Luster-papir med en tekstur som ligner tradisjonelle fotolabutskrifter, eller Glossy-papir med en glatt og blank finish.


Minner som varer

Kombinasjonen av Canon-blekk og bestrøket fotopapir garanterer at bildene dine varer hele livet. Vel, minst i 300 år, slik at du kan være sikker på at kommende generasjoner kan få glede av din personlige fotobok.*

Fotobok-programvare

Med vår brukervennlige programvare for Windows og Mac kan du lage din egendefinerte fotobok på få minutter. Velg størrelse på boken, legg til bilder og velg en utforming fra alle de forskjellige utformingene som er tilgjengelig.

Raske, forhåndsinnstilte utforminger

Med Autoflow-funksjonen blir det enda enklere å lage din egen fotobok. Programvaren velger rekkefølgen på bildene automatisk, og plasserer dem i bokser basert på den beste orienteringen. Du kan fortsatt finjustere sideutformingene og bildene før du sender den personlige fotoboken til utskrift.

Avanserte, egendefinerte utforminger

Den kostnadsfrie hdbook-programvaren er brukervennlig og har avanserte funksjoner som gir deg friheten til å utforme fotoboken akkurat slik du vil ha den, og du kan dermed fortelle din egen historie.

Forhandlere

Last ned den kostnadsfrie fotobokprogramvaren hdbook fra en av våre forhandlere, og begynn å lage luksuriøse fotobøker allerede i dag. Start ved å klikke på landets flagg ved siden av den valgte hdbook-forhandleren.

Østerrike

Belgia

Danmark

Tyskland

Italia

Luxembourg

Polen

UK

Irland

*Beregnet bildebestandighet ved mørk oppbevaring

<Testmetoder og beregningskriterier>

Antallet år for bildebestandighet er basert på testmetodene og kriteriene som er beskrevet i “Digital Color Photo Print Stability Evaluation” (JEITA-CP-3901), utstedt av JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Merknad for utskrift og fremvisning av bilder>

Den faktiske bildebestandigheten kan avvike fra beregningene ovenfor, avhengig av fremvisnings-/oppbevaringsforholdene. Antallet år beregnes ut fra resultatene av akselererte tester utført av Canon Inc. og er ikke en produktgaranti. Få de utskrevne bildene dine til å vare lenger: Lyseksponering, miljøgasser, høye temperaturer og luftfuktighet kan akselerere falmingen av farger. Bildekvaliteten bevares lenger hvis bildene ikke utsettes for disse faktorene under oppbevaring og fremvisning.


*Utformingen og spesifikasjonene kan endres uten varsel.