Jenny Skavlan og Legria mini

Jenny Skavlan har mange talenter og er blant annet kjent for sin stil og interesse for redesign. Mange inspireres av bloggen hennes der hun raust deler idéer som leserne selv kan prøve ut, og et av verktøyene hennes for å formidle dette er Canon Legria mini. Som hun selv skriver:
«Jeg er ikke like ekstrem som Kim Kardashian når det kommer til å ta selfies, men skal innrømme at jeg faller for fristelsen fra tid til annen og da passer det seg godt med mitt nye leketøy, det nye selfievideokameraet til Canon, Legria mini. Med dette nye kameraet har jeg laget en aldri så liten hårstylingvideo. Jeg har fått litt oppheng på 60 talls hår, chunky tekstur og masse volum bak. Her kan du lære hvordan det gjøres, steg for steg!»
http://www.jennyskavlan.com/filmer/60-talls-sveis/

Med det lille Legria mini er Jenny sin egen fotograf samtidig som hun har begge hender fri til å vise hvordan et par ordinære sko får en fullstendig makeover!
Et par enkle sorte pumps får et helt nytt uttrykk med noen skinnbiter, klesklyper, en dose lim og et par lisser. Lær hvordan du kan gi dine sko en makeover her, steg for steg.
http://www.jennyskavlan.com/syom/sko-med-snoring/

spacer
					image
Jenny i sminkestolen
Jenny med skoene
Sko med snøring
  • Canon
  • ...
  • You Connect Inspirasjon