iW360 avdekket

Den virkelige styrken til iW360 kommer fra fem anerkjente komponenter samlet i én pakke. Disse arbeider sammen for å gi et imponerende ytelsesnivå.
iWPM. Mulighet for produktiv og kostnadseffektiv publisering.
Produksjon av dokumenter med profesjonell kvalitet til stramme tidsfrister er enkelt og kostnadseffektivt med Canons iW Publishing Manager. Du kan skanne inn flere dokumenter fra flere kilder og ha det ferdige resultatet i hendene på svært kort tid.
iWDM. Effektiv administrasjon og deling av elektroniske dokumenter.
Se for deg haugen av viktig papirarbeid på skrivebordet ryddig arkivert og tilgjengelig med bare et museklikk. Med Canons iW Document Manager-programvare kan brukerne får kontroll over alle dokumentene sine.
iW Function Flow. Kombinere flere funksjoner med ett knappetrykk.
Ved å kombinere flere av Canons MFP-funksjoner i én funksjon, automatiserer iW Function Flow manuelle arbeidsoppgaver og forbedrer effektiviteten.Dermed får du gjort jobben på kortere tid og med mindre stress. iW-funksjonsflyt gir et sett med forhåndsregistrerte knapper som samhandler med brukergodkjenning slik at det blir mulig med egendefinerte funksjoner.
Searchable PDF. Gjør om data til informasjon.
Denne programvaren oppretter en PDF-fil ved å konvertere et skannet bilde til tekstdata det er mulig å søke i. Når du skanner et dokument til en PDF-fil, behandles alle elementene, inkludert teksten på siden, som bilder. Du kan søke i teksten og enkelt finne den bestemte informasjonen du trenger.
Compact PDF. Redusert nettverksbelastning og raskere kommunikasjon.
Dette er måten å optimalisere ytelsen på ved behandling av PDF-filer. Compact PDF oppretter en fil ved å komprimere fullfargede, skannede bilder som vanligvis krever lang overføringstid, til små bildefiler. Dette betyr at du enkelt kan sende filer som vedlegg i e-post over nettverket. Den største fordelen er at dette ikke går på bekostning av kvaliteten.


Kontakt oss gjerne for å få vite mer om iW360

 

spacer
					image