Official Canon Norway Photographer - Jens Haugen


Hele fire år på rad, i 2010, 2011, 2012 og 2013, ble Jens Edgar Haugen (36), kåret til Årets fotograf av Norges Fotografforbund (NFF). Det er en bragd ingen tidligere har oppnådd. I tillegg har han mottatt NFFs høyeste utmerkelse, Gull med krans, to ganger.

Den talentfulle fotografen driver til daglig JH Studio og er blant Norges ledende reklame- og fashionfotografer. Jens får oppdrag fra store bedrifter innen mote, sport, underholdning og kunst – og har i tillegg utmerket seg innen Computer-generated imagery, der foto får et kunstnerisk uttrykk.

Fotografisk har han gjort en spennende reise, fra å utføre mye etterarbeid i Photoshop til å sluttføre mer av arbeidet i opptaksøyeblikket, både på stills og levende bilder. Også internasjonalt har Jens markert seg, og senest i fjor mottok han en pris for sitt motefotografi «Skagen» på 6th Annual Photography Masters Cup i Los Angeles.

Jens, som også er juryformann i Gullsnitt, Norges viktigste konkurranse for reklamefotografi, startet samarbeidet med Canon i 2013. Men han hadde Canon - kameraer også før dette forteller han:
- Jeg brukte både Canons speilreflekskameraer og filmkamera (EOS C300), så det var naturlig å inngå en avtale med Canon Norge. Ikke bare er kameraene det beste på markedet, men også firmaets profesjonalitet og styrke i fotomarkedet bidro til å gjøre mitt valg av samarbeidspartner lett.

Jeg ser frem til et langsiktig samarbeide, hvor hovedmålet er å fremme norsk fotografi. Jeg vil blant annet holde foredrag og workshops i Canons regi, og ønsker å være et talerør inn i markedet for Canon. I fellesskap skal vi inspirere og spre fotoentusiasme i hele Norge!

Til gjengjeld hjelper Canon Norge meg med promotering og en oppdatert utstyrspark. Også muligheten for å stige i gradene blant Canons fotografer internasjonalt er noe jeg ser på som en spennende mulighet.

Om Jens Edgar sier Ole Bjørn Johnsen, Key Account Manager for Pro Video hos Canon Norge:
Jens har vunnet priser som perler på snor de siste årene, og har gjort seg bemerket som en av landets dyktigste og mest spennende reklamefotografer. Utviklingsmessig står han aldri stille og er heller ikke redd for å gå egne veier.

Med. sin evne til å formidle kvalitet, faglig dyktighet og arbeidsglede er Jens et viktig tilskudd i vår stall av samarbeidspartnere. At han i tillegg er bunnsolid, sympatisk og nysgjerrig på ny teknologi gjør ham til et naturlig valg som Official Canon Norway Photographer.

Hjemmeside: http://jenshaugen.no/

spacer
					image
Fotograf Jens Haugen
Fotograf Jens Haugen
Fotograf Jens Haugen
  • Canon
  • ...
  • You Connect Fotograf Jens Haugen