Official Canon Norway Photographer - Jon Rune Tengereid


Jon Rune Tengereid er en anerkjent reklame- og motefotograf som også tar oppdrag for privatpersoner, artister og bedrifter. På kundelisten har Trengereid blant andre internasjonale merkevarer som L’Oreal og Mayakoba Golf Resort, Undorn By Karina K. Titze, Glitter AS og Artistpartner.

Trengereid har samarbeidet med Canon siden høsten 2012.
- Jeg valgte å ha et samarbeid med Canon hovedsakelig fordi det er viktig for meg å ha tilgang til det beste utstyret. Jeg vokste opp med Canon-kameraer, kjenner derfor kamerasystemene godt og foretrekker slik Canons kameraer tolker farge. På printsiden er det viktig å ha utstyr som er nøyaktig og driftsikkert. Med dette samarbeidet får jeg være med å se nytt utstyr før det treffer markedet i tillegg til profilering fra en av bransjens tyngste produsenter. Det er trygt og godt å ha en så stor og seriøs aktør i ryggen.

Med sin innsikt i teknisk fotografering, har Trengereid samarbeidet med Kripos og Politihøyskolen og holder foredrag, workshops og webinarer i samarbeid med en av verdens ledende aktører innen fargestyring. Jon Rune Trengereid mener mange norske fotografer kunne hatt godt av bredere teknisk kunnskap:

- Jeg skulle ønske flere fotografer i Norge interesserte seg for det tekniske, og håper jeg kan bidra til at flere lærer seg å utnytte teknologien bedre og jobbe mer effektivt. Jeg har hjulpet Canon med synlighet, foredrag og workshops, både på print- og kamerasiden. Det er en glede å gjøre dette i samarbeid med en av de største aktørene innen bildeteknologi, avslutter Trengereid.

Kjell Arntzen, Professional Imaging Manager i Canon Norge, gleder seg over å ha Trengereid på laget av billedeksperter:

- Jon Rune fremstår som en av våre fotografer med aller størst teknisk innsikt som fanger om alle produktsegmenter Canon representerer - det være seg fotografering eller print i mindre og større format. Jon Rune er en stilsikker og dyktig fotograf, og med hans tekniske innsikt samt pedagogiske evner er han et verdifullt medlem i stallen av våre offisielle fotografer.

Hjemmeside: www.optimofoto.com

spacer
					image
Fotograf John Rune Trengereid
Fotograf John Rune Trengereid
Fotograf John Rune Trengereid
  • Canon
  • ...
  • You Connect Fotograf Jon Rune Trengereid