Alt det du forventer fra Canon.
Og et uventet tilbud

VILKÅR OG BETINGELSER

1. ARRANGØR

Arrangøren er Canon Europa N.V., registrert ved Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Nederland (“Canon”).

2. OM KAMPANJEN

2.1. Deltakere

2.1.1. Alle deltakere må være 18 år eller eldre.


Forhandlere og distributører er utelukket fra kampanjen og kan ikke delta på vegne av kundene sine.

2.1.2. Alle deltakerne anses som å ha godtatt disse vilkårene og betingelsene.


2.2. Kampanjeprodukter, -område og -perioder


2.2.1. Denne kampanjen er bare tilgjengelig for kjøp av et kamerahus i EOS 5D Mark III-serien og alle utvalgte objektiver i listen nedenfor (samlet kalt "Kampanjeprodukter"):


Kampanjeobjektiv

Gjeldende refusjonsbeløp

EF 100mm f/2.8L Macro IS USM
kr. 1300
EF 24-70mm f/4L IS USM
kr. 1750
EF 50mm f/1.2L USM
kr. 1750
EF 24mm f/1.4L II USM
kr. 1750
EF 16-35mm f/4L IS USM
kr. 1300
EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS II USM
kr. 2600
EF 24-70mm f/2.8L II USM
kr. 2600
EF 85mm f/1.2L II USM
kr. 2100
EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
kr. 2600


2.2.2. Kvalifiseringsperioden for kjøp av kampanjeprodukter er fra 1. juni 2015 til og med 31. januar 2016 ("Kampanjeperioden").

2.2.3. Alle kampanjeprodukter må ha blitt kjøpt fra forhandlere i Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Danmark, Nederland, Frankrike, Finland, Ungarn, Tyskland, Italia, Norge, Polen, Portugal, Irland, Slovakia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Liechtenstein, Estland, Latvia, Litauen og Luxemburg, eller fra en nettbutikk med et domene eller en registrert adresse i et av landene oppført ovenfor ("kampanjeområdet").

2.2.4. Deltakere som kjøpte ETT kamerahus til EOS 5D Mark III kan kun kreve tilbakebetaling for ETT kjøpt objektiv. Dette tilbudet kan ikke kombineres med noe annet tilbud.


Krav fra bedrifter eller enkeltpersoner som kjøper i bulk (over ti kampanjeprodukter kjøpt innen kampanjeperioden) er IKKE berettiget til deltakelse i denne kampanjen.


2.2.5. Alle kampanjeprodukter må være nye og reelle Canon-produkter. Innkjøp av brukte, renoverte eller overhalte produkter, eller produkter som er uoriginale eller som krenker åndsrettigheter for Canon-gruppen på noen måte, er ikke kvalifisert ifølge denne kampanjen.

2.2.6.  Alle kampanjeproduktene må være levert og distribuert av Canon Europa N.V. eller selskaper i Canon-gruppen i EØS, Sveits eller Liechtenstein. Rådfør deg alltid med forhandleren din for å unngå skuffelser. Du kan finne ut mer om dette ved å benytte linken: Forhandlere

2.2.7. Kampanjeprodukter som returneres (feilfrie) til selgeren skal ikke anses som gyldige for kampanjen, og deltakere som fremmer krav for slike produkter, er ikke berettigede. Hvis Canon blir klar over slik svindel, står de fritt til å fremme søksmål mot involverte deltakere.

3. Hvordan du deltar

3.1. For å delta i kampanjen må deltakeren kjøpe kampanjeprodukter (både kamera EOS 5D Mark III og utvalgte objektiver) mens kampanjeperioden pågår, OG legge inn et gyldig krav på Internett fra 1. juni 2015 til og med 28. februar 2016.


3.2. Du fremmer et krav ved å gjøre følgende:


(i) Fylle ut og sende inn et elektronisk kravskjema på riktig måte (inkludert å angi et eller flere gyldige serienumre osv.) på canon.no/lens-promo .

(ii) Med det elektroniske kravskjemaet, skann, last opp og legg ved en kopi av kvitteringen eller ordrebekreftelsen din ved netthandel (inkludert moms).

(iii) Deltakere vil deretter motta en e-post som bekrefter at kravet deres har blitt mottatt. Hvis deltakere ikke mottar denne e-posten innen 24 timer etter innsendt krav, eller ikke har tilgang til datamaskin, bes de kontakte vår supporttelefon på +47 23 50 01 43.

3.3. Ved mottak og bekreftelse av kravet, vil Canon sørge for en direkte BACS-overføring for gjeldende tilbakebetalingsbeløp som fremstilt i klausul 2.2.1, til deltakerens bankkonto. Ingen alternativ ordning vil inngås, og ingen kontanter eller sjekk vil oppgis.

3.4. Canon vil bestrebe seg å overføre via BACS innen 28 dager etter mottak av et fullstendig og gyldig krav.


3.5. Når en deltaker ikke velger en av valutaene som tilbys i kravskjemaet, kan en bli tildelt etter Canons eget skjønn.


3.6. Canon vil ikke behandle krav som mottas etter sluttdatoen for kampanjeperioden, eller som ifølge dets eksklusive skjønn er ufullstendige eller uforståelige. Canon skal ikke holdes ansvarlige for krav som ble mottatt for sent eller ikke i det hele tatt.

3.7. Kun én BACS-betaling vil bli utstedt for hvert gyldige krav.

3.8. Hvis du er MVA-registrert og du mottar en tilbakebetaling, kan den redusere den skattbare verdien til kjøpet ditt og du må kanskje redusere den indirekte skatten din deretter.

4. ANSVARSFRASKRIVELSE

4.1. I den grad det er tillatt ifølge loven skal ikke Canon ha ansvar for tap, materielle skader eller personskader som en deltaker pådrar seg under denne kampanjen. Ingenting i disse vilkårene og betingelsene skal imidlertid ha virkning på Canons erstatningsansvar ved personskader eller dødsfall forårsaket av påvist uaktsomhet fra Canons ansatte eller agenter.

4.2. Canon forbeholder seg retten til å oppheve, modifisere og/eller endre denne kampanjen når som helst uten å holdes ansvarlig, men vil alltid prøve å minimere effekten på deltakeren for å unngå unødige skuffelser.

4.3. Canon forbeholder seg retten til å revidere krav for å sørge for at de overholder disse vilkårene og betingelsene, og å be om tilleggsinformasjon og understøttende dokumentasjon. Canon forbeholder seg retten til å ekskludere krav og/eller deltakere ved mistanke om at kampanjen misbrukes på en eller annen måte.

Canons beslutninger i forbindelse med kampanjen er endelige, og Canon vil ikke delta i noen kommunikasjon om dem.

5. DATA

5.1. Canon Europa N.V. og Canon Europe Limited, registrert i Storbritannia under registreringsnummer 4093977 og virksomhetsadressen 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Storbritannia, er datakontrollører vedrørende gjeldende personvernlover og bestemmelser med hensyn til personlige data som oppgis av deltakerne i forbindelse med denne kampanjen. Alle personlige data behandles av Canon Europa N.V. og/eller selskap i gruppen kun med formål om å administrere kampanjen, inkludert å gi informasjonen til tredjeparter som har som oppgave å administrere kampanjer, og/eller til godkjente markedsføringsformål. Hvis deltakere ikke ønsker at kontaktinformasjonen deres skal brukes til markedsføringsformål eller at Canon kan kontakte dem i fremtiden angående lignende kampanjer, skal de IKKE merke av den relevante valgboksen ved utfylling av kravskjemaet.


6. LOV OG JURISDIKSJON

I den grad det er tillatt av loven skal disse vilkårene og betingelsene, samt tvister som oppstår fra eller i forbindelse med disse og denne kampanjen, administreres og tolkes i samsvar med lovgivningen i England og Wales, og er underlagt den ikke-eksklusive jurisdiksjonen i domstolene i England og Wales.

Som forbruker kan du ha rett til at en rettssak avholdes på ditt eget språk og i dine lokale domstoler. Et lokal forbrukerråd kan gi deg rådgivning om rettighetene dine. Disse vilkårene og betingelsene begrenser ikke dine lovfestede rettigheter.