Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

EF 180mm f/3.5L Macro USM

Med telespesifikasjonene kan du ta nærbilder i naturlig størrelse fra større avstand uten fare for å forstyrre motivet. Perfekt for naturbilder.

Fordeler

  • Makroobjektiv med høy ytelse i Canons L-serie
  • Telefotobrennvidde
  • Bildegjengivelse i full størrelse (1:1)
  • Tre UD-elementer
  • To posisjoners avstandsbegrensning
  • USM-autofokusmotor av ringtypen
  • Stativring inkludert

Detaljerte funksjoner

Se en mer detaljert visning av Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM

Makroteleobjektiv


EF 180mm f/3,5 L Macro USM er et makroteleobjektiv som gir en maksimal forstørrelse på 1,0 x. Du kan ta nærbilder i naturlig størrelse fra større avstand, med mindre risiko for å forstyrre motivet (perfekt for insekter og andre dyr). Det interne flytende fokussystem minimerer svingninger i avvik som skyldes endringer i fokuseringsavstand. Dette sikrer at objektivet er knivskarpt fra 1,0 x til uendelig.

L-serie-kvalitet


Inneholder presisjonsoptikk av høyeste Canon-konstruksjonsstandard og optisk overlegenhet. L-serien er Canons flaggskip blant profesjonelle objektiver og kombinerer enestående bildeoppløsning og ytelse med værbestandig konstruksjon for å hindre at støv og fukt trenger inn.

Ring-USM for autofokus med manuell overstyring


Canons ringformede USM for autofokus bruker vibrasjoner med ultralydsfrekvenser for rask, eksakt og nesten lydløs drift. Fokus med manuell overstyring, via en stor ring som ikke roterer ved autofokusering, gjør at fotografen kan fininnstille direkte.

Super Spectra-belegg


Super Spectra-belegg gir korrekt fargebalanse og høy kontrast og demper dessuten refleks og skygger ved å absorbere lyset som reflekteres fra interne linser og sensorer.

Tilbehør


Objektivet leveres med en objektivhette og myk veske.

Produktspesifikasjoner

Finn ut mer om Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM, funksjonene og hva den kan gjøre.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Oppnå et videre synsfelt, og få plass til mer i bildet med utvalget vårt av vidvinkelobjektiver.