Vinn billetter til «Tusen ganger god natt»

Den norske regissøren Erik Poppe har fått med seg store navn som Juliette Binoche og U2-trommeslager Larry Mullen Jr. i sin nye film «Tusen ganger god natt». Canon spiller en viktig birolle i filmen, som den kvinnelige hovedrollens viktigste arbeidsverktøy. På lerretet får vi derfor se en rekke Canon-kameraer, inkludert EOS-1D X, EOS 5D Mark III, PowerShot G12 og PowerShot G15 - samt en rekke Canon-objektiver.

Canons produkter ble også brukt i produksjonen. «Tusen ganger god natt» er i hovedsak skutt på Arri Alexa med Canon-objektiver og filmet på location i Irland, Afghanistan, Marokko og Kenya. I scenene som ble filmet i konfliktområder ble Canon EOS C300 med EF-objektiver brukt.

Rebecca (Juliette Binoche) er en av verdens ledende krigsfotografer. Historiens tematikk ligger i hvordan hun håndterer overgangen fra å operere i en krigssone til å være familiemor og håndtere de hverdagslige utfordringene.

Filmen hadde verdenspremiere på Montreal filmfestival, der den ble belønnet med trampeklapp og Special Grand Prix of the Jury. Filmen hadde offisiell norsk premiere 18. oktober.
Vi gir bort 10 billetter til filmen, 5 heldige vinnere får to billetter hver. Alt du behøver å gjøre for å være med i trekningen er: Send en epost til oss via Canon Norges Facebook-side https://www.facebook.com/CanonNorge innen 6. november.

Filmen blir satt opp på kinoer over hele landet, og billettene vi deler ut kan brukes på hvilken som helst kino der filmen vises. Se trailer her.


spacer
					image
Følg oss på Facebook