PosterArtist

Gjør det enkelt å lage plakater

Be om informasjon

PosterArtist

Gjør det enkelt å lage plakater

PosterArtist har over 200 forhåndsutformede maler, over 1000 royaltyfrie bilder og utklipp, over 150 bakgrunner, over 150 rammer, et utvalg av tekstgrafikk og mye mer som gjør at du kan lage profesjonelle plakater raskt og enkelt.

Se fullstendige spesifikasjoner

Designidéer

PosterArtist har mange maler som standard til mange ulike bruksområder, inkludert butikker, kontorer, hoteller, restauranter, spesielle arrangementer, fotocollager, klasseromdekorasjoner, promotering av skolearrangementer, universiteter, sport, sykehus og flyplasser.

Vis malgalleriet

Design ideas

Automatisk Design

Funksjonen for automatisk design bruker den dynamiske layoutmotoren (et automatisert layoutverktøy som fastsetter plasseringen til elementer som bilder og tekst) sammen med innebygd profesjonell designekspertise.

Lær mer

Auto Design

Designkontroll

Når plakaten samsvarer med det du ønsket, kan du bruke forhåndsvisningsfunksjonen i PosterArtist til å kontrollere om det er problemer med designet.

Lær mer

Design Check

Sikkerhetsinnstillinger

I PosterArtist implementeres sikkerhetsinnstillingene i åpne maler som setter begrensninger for kreativt materiale. Maler og eksempelbilder kan registreres i PosterArtist for å gi sikkerhet og kontroll over innholdet.

Lær mer

Security Settings

Skjermbilder av sider

Funksjonen for skjermbilder av sider gir deg fleksibiliteten til å sende Word-dokumenter, PowerPoint-presentasjoner eller Excel-regneark som skal settes inn i plakatene.

Lær mer

Paper Capture

PosterArtist-programvare

Har du en eldre versjon av PosterArtist og ønsker å oppgradere? Last ned oppdateringsprogrammet vårt, så kan du øke produktiviteten når du lager plakater.

Kontakt oss

PosterArtist Lite

Canons PosterArtist Lite-programvare, en forenklet utgave med PosterArtists kjernefunksjonalitet, lar deg utforme og skrive ut profesjonelle plakater gjennom kun fire enkle trinn. Med over 1300 maler, bilder og utklipp med design som passer til en rekke forskjellige arbeidsmiljøer, har det aldri vært enklere å lage plakater eller skilt folk snur seg etter.

Les mer

Ta kontakt med teamet vårt for å finne ut hvordan PosterArtist-programvaren gjør det raskere og enklere å lage profesjonelle plakater.

Snakk med teamet