Vanlige spørsmål om PosterArtist

På denne siden finner du en detaljert liste over spørsmål og svar om PosterArtist Lite-programvaren.

Finnes det en støttehåndbok for PosterArtist?

Canon PosterArtist inneholder en støttehåndbok med opplæring og informasjon om generelle og avanserte PosterArtist-handlinger. Du får også nyttige funksjoner og tilgang til vanlige spørsmål på Internett. Du kan åpne håndboken ved å gå til toppmenyen i PosterArtist og velge Hjelp > Håndbok. Du kan også åpne den ved å klikke på knappen for PosterArtist-håndboken nederst til venstre på skjermen.

Hvordan kan jeg kontrollere hvilken versjon av PosterArtist jeg har?

Start versjonen du har av PosterArtist. Gå deretter til menyen, og velg Hjelp > Om PosterArtist for å se versjonsnummeret.

Hva er hurtigveiledningen for PosterArtist, og hvordan får jeg tilgang til den?

Hurtigveiledningen til PosterArtist er en liten samling med instruksjoner i én PDF-fil om hvordan du bruker PosterArtist. Du åpner hurtigveiledningen ved å gå til oppgavelinjen i Windows og velge Start > Programmer > Canon PosterArtist > Hurtigveiledning.

Hva er veiledningen for PosterArtist-maler, og hvordan får jeg tilgang til den?

I veiledningen for PosterArtist-maler kan du se hvordan du viser alle de medfølgende malene, bildene, utklippene, bilderammene, tekstgrafikkene og bakgrunnene i én PDF. Du åpner malveiledningen ved å gå til oppgavelinjen i Windows og velge Start > Programmer > Canon PosterArtist > Malveiledning.

Hvilke skrivere kan jeg bruke med PosterArtist?

Skrivere som støtter PosterArtist, er blant annet de følgende Canon imagePROGRAF-modellene: Canon iPF-serien, W8400, W6400.

Hvilke operativsystemer støtter PosterArtist?

De følgende operativsystemene støtter PosterArtist:


Microsoft Windows XP 32 biters, Vista, 7, 8, 8.1,10 32- og 64-biters
Microsoft Windows 7 (32-/64-biters)
Microsoft Windows Vista (32-/64-biters)
Microsoft Windows XP Professional/Home Edition (32-biters)

Anbefales noen annen maskinvare for å bruke PosterArtist?

Anbefalt driftsmiljø


Prosessor: Intel Core2Duo, tilsvarende eller raskere.
Minne: 2 GB eller mer (1 GB eller mer for Windows XP).
Lagringsplass på harddisk: 1,5 GB (installasjon), 20 GB eller mer (kjøre programmet).
Skjermoppløsning: 1024 x 768 piksler eller mer, skjermkort med 24-biters farger eller mer

Jeg oppdaget en feil i plakaten jeg laget. Hvordan angrer jeg denne handlingen?

Du kan kansellere den forrige handlingen ved å klikke på angreknappen på oppgavelinjen. Du kan angre flere tidligere handlinger. I tillegg kan du utføre handlinger du tidligere har angret, på nytt ved å klikke på knappen for å utføre på nytt på oppgavelinjen. Dette tilbakestiller det du angret.

Hvordan skriver jeg ut uten kanter?

Du kan skrive ut uten kanter ved å gå til oppgaven med papiralternativer og merke av for kantløs utskrift. Hvis rullpapiret har en annen bredde enn plakaten, velger du Tilpass langside til rullbredde eller tilpass kortside til rullbredde. Merk at kantløs utskrift er tilgjengelig for spesifikke rullbredder og ikke tilgjengelig for enkle ark.

Hvordan kan jeg angi papirstørrelsen jeg ønsker?

Papirstørrelsen du ønsker, kan angis i Angi tilpasset størrelse i innstillingspanelet for Papiralternativer.

Hvordan bruker jeg funksjonen for variabel utskrift?

Hvis du vil bruke funksjonen for variabel utskrift, må du forberede data i Excel- (.xls) eller CSV-format (.csv).


Du setter inn data du har opprettet, ved å gå til trinn 3: Redigere. I panelet for variable data velger du Koble til ... og velger det aktuelle dokumentet.

Hva er innstillingen for omgivelseslys?

Omgivelseslysets farge og styrke varierer avhengig av omgivelsene, f.eks. plassering (innendørs eller utendørs) eller belysning (fluoriserende eller glødelampe). Derfor kan samme plakat se annerledes ut på ulike steder.


Du kan bruke funksjonene for innstilling av omgivelseslys til å justere farger automatisk etter omgivelsene, slik at fargetonen til plakaten du har laget, ser ut slik du har sett for deg der den plasseres.

Hva er PosterArtist QuickCopy?

PosterArtist QuickCopy er et program du kan bruke til å skrive ut forstørrede kopier av bilder og dokumenter du har hentet fra en Canon-skanner. Du trenger bare å klikke på kopiknappen i PosterArtist QuickCopy for å lage plakater av forstørrede kopier av originaler i skanneren. Det er like enkelt som å kopiere. Du kan også redigere bildet du har kopiert i PosterArtist, for å bruke det til å lage en plakat nå eller senere.

Hvilke skannere støtter PosterArtist QuickCopy?

PosterArtist QuickCopy krever utstyr fra CanoScan- eller PIXMA MP-serien.


Hvis du vil vite navn på skannermodellene som støtter PosterArtist QuickCopy, kan du kontakte forhandleren eller Canons kundeservice.

Må jeg godkjenne lisensen på nytt hvis jeg bytter datamaskin eller harddisk?

Når du bytter datamaskin eller harddisk, må lisensen godkjennes på nytt.


Du må returnere lisensen på den gamle datamaskinen/harddisken før du godkjenner den nye enheten.

Hvordan returnerer jeg PosterArtist-lisensen?

Gå til oppgavelinjen i Windows, og velg Start > Programmer > Canon LMS > Administrasjon av lisensinformasjon. Velg knappen for å returnere.

Hvordan kan jeg returnere PosterArtist-lisensen for å installere den på en ny PC hvis PC-ens harddisk slutter å fungere?

Så lenge du har den originale lisenskoden som fulgte med CD-ene, og du kan bekrefte informasjonen din, kan du kontakte Canon-leverandøren din og få lisensen returnert for å installere programmet på en ny PC.

Hvordan avinstallerer jeg PosterArtist?

Gå til oppgavelinjen i Windows, og velg Start > Programmer > Canon PosterArtist > Avinstaller PosterArtist. Følg avinstalleringsinstruksjonene.