Skjermbilder av sider

Funksjonen for skjermbilder av sider gir deg fleksibiliteten til å sende Word-dokumenter, PowerPoint-presentasjoner eller Excel-regneark som skal settes inn i plakatene.

Skjermbilder av sider setter inn dokumenter eller bilder i et miniatyrskjermbilde der brukeren deretter kan dra og slippe dem til PosterArtist. Du kan også velge rekkefølgen eller størrelsen på filene som skal plasseres i plakaten, og legge til tekst. Denne funksjonen gjør det enkelt å lage plakater av materiale som du allerede har.

imagePROGRAF-skriverdriveren må være installert for å bruke denne funksjonen. Funksjonen for skjermbilder av sider begynner med skriverdriveren og avsluttes i PosterArtist. Når bildene og dokumentene er plassert i plakaten, kan du fortsatt justere plakaten for å få utformingen du ønsker.

Du kan fortsatt bruke alle andre verktøy i PosterArtist. Du kan for eksempel endre fargen på bakgrunnen, selv etter at alle dokumentene er plassert i plakaten. Du kan også legge til utklipp eller bilder som er lagret i PosterArtist.

*Denne funksjonen er bare tilgjengelig i 32-biters Windows.

spacer
					image
Funksjoner og fordeler
Automatisk Design
Designkontroll
Skjermbilder av sider
Sikkerhetsinnstillinger