Canon lanserer nye IXUS-kameraer og ny kompakt SELPHY-fotoskriver

Oslo, 5. januar 2016 – Canon utvider i dag den ikoniske IXUS-serien med tre nye modeller – IXUS 285 HS, IXUS 180 og IXUS 175, som er Canons slankeste pek-og-knips-kameraer hittil. De nye modellene er designet for å takle alle opptakssituasjoner, og er ideelle kameraer når du er på farten. De nye IXUS-kameraene kan skilte med imponerende bilde- og videokvalitet, kreative funksjoner og forbedrede tilkoblingsmuligheter som gjør det enkelt å forevige alle spennende øyeblikk. Med den nye SELPHY CP1200-fotoskriveren er det enklere enn noen gang å gi minnene evig liv som flotte fotoutskrifter. Den kompakte og elegante skriveren er en perfekt partner til de nye IXUS-modellene så vel som smarttelefoner, og gir deg flotte utskrifter uansett hvor du befinner deg.

IXUS 285 HS

IXUS 180

IXUS 175

SELPHY CP1200


Zoom inn på det som skjer
IXUS 285 HS, IXUS 175 og IXUS 180 er utstyrt med imponerende ultravidvinkel og 8x, 10x og 12x optisk zoom, som kan utvides med ZoomPlus slik at du kommer enda nærmere - alt med optimal kvalitet. Med Auto Zoom-funksjonen kan du konsentrere deg om å forevige spesielle øyeblikk, mens kameraet automatisk zoomer inn eller ut for å tilpasse komposisjonen til antallet personer som registreres i bildefeltet.

Alle de tre nye modellene har en egen knapp for filmopptak, slik at du enkelt kan ta opp imponerende film med ett knappetrykk. IXUS 285 HS og IXUS 180 har i tillegg teknologi for intelligent bildestabilisering, som hele tiden tilpasses motivet og sørger for at du får best mulig bilder og filmer, også når du beveger deg.

Utforsk kreativiteten i imponerende kvalitet
Slipp kreativiteten løs med funksjonen Kreativt opptak på IXUS 285 HS – ett enkelt trykk på utløserknappen og kameraet tar fem ekstra bilder med ulike filtre – perfekt når du vil overraske venner og familie med bilder med en kunstnerisk vri. På IXUS 285 HS kan du gjenoppleve minnene med Videodagbok-funksjonen som setter sammen videoklipp av de personene eller fra den datoen du velger, til en videofilm – helt uten behov for redigering.

Den nye IXUS-serien gjør det enkelt å forevige livets spesielle øyeblikk. Modellene er utstyrt med det beste innen Canon bildeteknologi. IXUS 285 HS har en imponerende 20,2 megapikslers CMOS-sensor, mens IXUS 180 og IXUS 175 kan skilte med sensor på 20 megapiksler. Legg til en avansert DIGIC 4+-prosessor og du er sikret ultrarask respons og suveren bildekvalitet som puster liv i bildene. IXUS 285 HS er også utstyr med HS System som er suverent når du fotograferer i svakt lys, og sikrer godt resultat selv i de mest krevende forhold.

Del bildene dine med venner og kjente
Den nye IXUS-serien er utstyrt med Wi-Fi og dynamisk NFC-funksjon som gjør det enkelt å dele minner. Du oppretter forbindelsen med ett enkelt knappetrykk eller ved å la kameraet berøre en kompatibel smarttelefon eller en fotolagringsenhet, for eksempel Canon CS100. Du kan også laste opp direkte til sosiale nettverk eller enkelt sikkerhetskopiere bilder og videoer til Canons irista-tjeneste – en avansert nettskybasert plattform for bildebehandling.

SELPHY CP1200: Portabel utskrift
Med nye SELPHY CP1200 kan du enkelt lage minner som varer, enten du skriver ut hjemme eller på reise. SELPHY CP1200 har enkel tilkobling med innebygd Wi-Fi og AirPrint, slik at du kan skrive ut fra smarttelefoner, nettbrett og kompatible kameraer, og få fotoutskrifter i fotolabkvalitet på under minuttet. Med sublimeringsteknologien kan du velge fire ulike utskriftsoverflater uten å måtte bytte papirtype. Overfør bildene fra kamera og smarttelefon, og skriv dem ut på alternative måter som kvadratiske bilder, i visittkortformat, som miniutskrifter eller klistremerker – alt sammen på et øyeblikk. Med en kraftig, oppladbar batteripakke (ekstrautstyr) kan du også skrive ut opptil 54 bilder når du er på farten og ikke har tilgang til strøm.

IXUS 285 HS – nøkkelfunksjoner:

 • Brukervennlig, slank IXUS du kan ha med overalt 
 • Suverene filmer i full HD med ett enkelt knappetrykk
 • Enkelt å koble til, dele og fjernstyre
 • Gled deg over minner i den kvaliteten de fortjener 
 • Kreative muligheter

IXUS 180 – nøkkelfunksjoner:

 • Brukervennlig, slank IXUS du kan ha med overalt 
 • Suverene HD-filmer med ett enkelt knappetrykk
 • Enkelt å koble til, dele og fjernstyre
 • Bevar og gled deg over minnene i enestående kvalitet
 • Vær kreativ med enkel pek-og-knips-fotografering

IXUS 175 – nøkkelfunksjoner:

 • Brukervennlig, slank IXUS du kan ha med overalt 
 • Suverene HD-filmer med ett enkelt knappetrykk
 • Bevar og gled deg over minnene i enestående kvalitet
 • Ta flotte bilder med enkel pek-og-knips-fotografering 
 • Lek deg med kreativ fotografering

SELPHY CP1200 – nøkkelfunksjoner:

 • Enkel og rask utskrift fra mobile enheter 
 • Ta vare på minnene som holdbare kvalitetsutskrifter
 • Enkel kreativitet og problemfri kontroll
 • Kompakt, elegant og portabel fotoskriver 
 • Ulike overflater med standard fotopapir