Canon demonstrerer teknologi for svakt lys på IFSEC International

Oslo, 17. mai 2016 – Canon Europa, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, vil sammen med løsningsleverandørene Digital Barriers, Ipsotek og Intelico demonstrere Canons ekspertise innen objektivteknologi og deres klasseledende løsninger for ulike sektorer, på messen IFSEC International (stand F500, London ExCel, 21.–23. juni). Canon presenterer kameraenes suverene ytelse i svakt lys og styrker sin partnerposisjon med lanseringen av åtte nye kameraer.

Digital Barriers, Ipsotek og Intelico vil sammen med Canon vise frem sikkerhetsløsninger med ulike bruksområder på tvers av industrivertikaler

Canon vil vise at deres markedsledende produktutvalg dekker mange forskjellige bruksområder og imøtekommer behovet for tilsyn og overvåking med høy ytelse i en rekke ulike sektorer. Lanseringen omfatter blant annet det tidligere annonserte nettverkskameraet VB-M50B med høy følsomhet som har utmerket ytelse i svakt lys - spesielt i teleenden av objektivet, og leverer skarpe og detaljerte bilder av objekter som befinner seg et godt stykke unna. Løsningsleverandørene på Canons stand vil også demonstrere fordelene med deres integrerte løsninger og vise den samlede funksjonaliteten i en rekke scenarioer som er relevante for de nyeste kravene og trendene i bransjen.

Julian Rutland, European NVS Marketing Director hos Canon Europa sier “Dagens sikkerhetsmarked endres i et tempo som krever at både produsenter og partnere er mer lydhøre for sluttbrukernes endrede behov. Canon satser tungt på suveren videokvalitet og vi er svært stolte over å levere klasseledende løsninger som imøtekommer behovene i ulike vertikale markedssegmenter. IFSEC International er en utmerket arena for å lansere åtte nye nettverkskameraer med høy ytelse og utmerkede egenskaper i svakt lys som våre partnere og kunder har etterspurt.”

De åtte nye Canon-kameraene som lanseres på IFSEC, er ideelle for ulike bruksområder både innendørs og utendørs, blant annet infrastruktur, transport, byovervåking og offentlig bruk. Kameraene kan skilte med funksjoner som vidvinkel, høy ytelse i svakt lys og naturtro fargegjengivelse som gjør det mulig å få detaljerte bilder i en rekke ulike lysforhold. Sømløs integrering med VMS-plattformer gir også andre bedriftsfordeler, som atferdsanalyse og anleggsstyring, i tillegg til sikkerhet.

Det vil også være områder med live-demonstrasjoner på messen som viser Canons utvalg av bildeløsninger med høy kvalitet og store spekter av teknologiløsninger, inkludert:

  • Enestående ytelse i svakt lys og Clear IR-modus med VB-M50B
  • Forbedret digital zoom
  • SSC (Smart Shade Control)
  • PTRZ-fjernkonfigurasjon av kamera
  • Presis fargegjengivelse

Et team bestående av teknikere og eksperter på kanalutvikling vil være tilgjengelig på standen for å møte kunder og systemintegratorer og svare på eventuelle spørsmål.