Nye Canon i-SENSYS høyhastighetsskrivere møter produksjonsutfordringene i store bedrifter

Oslo 3. mai 2016 - Canon Europa, verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag nye sort-hvitt- og fargeskrivere: i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx og LBP712Cx. Modellene er utviklet for å møte utskriftsutfordringene i større foretak, og byr på økt produktivitet og fleksible konfigurasjonsløsninger i en solid og kompakt design.


De nye skriverne hever listen for produktivitet i i-SENSYS-serien, og er designet for krevende arbeidsgrupper i en rekke sektorer, blant annet helseforetak, juridisk virksomhet og detaljhandel. Med utskriftshastigheter fra henholdsvis 55 og 62 sider i minuttet, sørger i-SENSYS LBP351x og LBP352x for optimal effektivitet i virksomheter med høye sort-hvitt-volumer. Produktiviteten på arbeidsplassen økes ytterligere med i-SENSYS LBP351x og LBP352x med papirkapasitet på opptil 3 600 ark. i-SENSYS LBP710Cx skriver ut 33 sider i minuttet i farger og har maksimal kapasitet på 2 300 ark, mens i-SENSYS LBP712Cx skriver ut 38 sider i minuttet i farger, og har papirkapasitet på 1 200 ark.

De nye enhetene er kompakte og dermed enkle å plassere, selv på steder der det er trangt om plassen, slik at bedrifter kan opprettholde kontakten med kunder, klienter og kolleger og jobbe mer effektivt. Fleksible konfigurasjonsløsninger dekker spesielle utskriftsbehov i en rekke miljøer, og det er også mulig å utvide med fire ekstra papirmagasiner og spesialmedier, for eksempel til spesialpapir til kontoutskrifter og resepter. i-SENSYS LBP710Cx og i-SENSYS LBP712Cx har i tillegg ny høykvalitets fargetoner med økt kapasitet, noe som betyr at det går lenger tid mellom hver gang du må skifte kassett. Dermed kan bedriften kutte kostnadene, samtidig som de øker effektiviteten.

Begge seriene har mulighet for mobil utskrift og nettskytilkobling. Med støtte for Apple AirPrint™ og Mopria kan ansatte skrive ut dokumenter fra kompatible mobile enheter når de er på farten. Bedrifter som bruker Google Cloud Print, vil sette pris på at dette også støttes. I tillegg får du sømløs integrering med Canons plattform for utskriftsstyring, uniFLOW, som gir arbeidsgruppene i hele virksomheten tilgang til bedriftsfunksjonalitet. Canons Quick First-Print-teknologi sørger for at dokumentene skrives ut på et øyeblikk, selv fra hvilemodus, noe som øker effektiviteten ytterligere. Enhetene støtter også skriverspråkene PCL5e/6 og Adobe PostScript som er bransjestandard, noe som gjør det enkelt å integrere enhetene i et nettverk.

–Disse enhetene tilfører økt hastighet og produktivitet i-SENSYS-serien, og gjør det mulig for Canon å tilby et allsidig skriverutvalg til kundeorienterte vertikale markeder der plass ofte er en viktig faktor. I bedriftsmarkedet er tid penger, og de nye i-SENSYS-modellene er utviklet med fokus på produktivitet og fleksibilitet. Med støtte for høy utskriftshastighet, stor papirkapasitet og ny tonerteknologi, nyter travle miljøer godt av en rask og profesjonell løsning som optimaliserer produktiviteten på arbeidsplassen, sier Iacob Bjørnebye, produktsjef for laser i Canon Norge.

i-SENSYS LBP351x, LBP352x, LBP710Cx og LBP712Cx kommer for salg i juli 2016.

i-SENSYS LBP351x og LBP352x – nøkkelfunksjoner:

 • Utskriftshastighet på opptil 62 sider/min
 • Automatisk tosidig utskrift
 • Opptil 4 ekstra papirmagasiner
 • Papirkapasitet på opptil 3 600 ark
 • Tonerkassett med høy kapasitet som ekstrautstyr
 • Støtte for e-Maintenance
 • Kompatibel med AirPrint og Mopria
 • Google Cloud Print
 • Støtte for PCL5c/6 og Adobe PostScript
 • MEAP for uniFLOW-integrering

i-SENSYS LBP710Cx og LBP712Cx – nøkkelfunksjoner:

 • Utskriftshastighet på opptil 38 sider/min
 • Automatisk tosidig utskrift
 • Opptil 3* ekstra papirmagasiner
 • Papirkapasitet på opptil 2 300* ark
 • Tonerkassett med høy kapasitet som ekstrautstyr
 • Støtte for e-Maintenance
 • Kompatible med AirPrint og Mopria
 • Google Cloud Print
 • Støtte for PCL5c/6 og Adobe PostScript
 • MEAP for uniFLOW-integrering

* Kun LBP712Cx