Tre inn i Canons unike verden med smart bildeteknologi på photokina 2016

Oslo, 30. august 2016 – Canon Europa annonserer sine planer for photokina 2016, i Köln, hvor man med konkrete, engasjerende opplevelser vil demonstrere Canons unike høykvalitets bildeopplevelse fra start til slutt – fra maskinvare til digitale tjenester og utskrifter. For hvert trinn i den fotografiske reisen revolusjonerer Canon bildeverdenens muligheter, både for vanlige forbrukere og profesjonelle. For første gang i Europa vil det anerkjente EOS 5D Mark IV bli stilt ut, sammen med hele PIXMA-serien og hdbooks – en tjeneste som gir profesjonelle utskrifter og personlige, innbundne fotobøker.

“Canons mål er å inspirere og gjøre det mulig for fotografer å fange, lagre, skrive ut og dele sine liv gjennom bildenes universelle språk”, sier Alessandro Stanzani, Executive Vice President for Consumer and Professional Imaging, Canon Europa. “På photokina-messen gleder vi oss til å vise frem våre smarte bildeprodukter og håper å inspirere fotografer som alltid er på jakt etter det perfekte bildet.”

Utforsker bildets universelle språk
Besøkende kan oppleve et dypdykk inn i vår verden av inspirerende bilder – sentralt på standen er en 180° skjerm der Canons fascinerende nye merkevarekampanje, City Surfing, vil bli vist frem. De fire sonene på Canons stand vil motivere deg til å fange, lagre og dele livet ditt gjennom et fantastisk bildespråk. Live-seminarer vil gi besøkende kunnskap om hvordan fange spennende bilder gjennom ulike fotografiske stiler og teknikker. Blant innlederne er både Canon-ambassadør Thorsten Milse og sportsfotograf Samo Vidic.

På evig jakt etter det perfekte bildet
En rekke imponerende nye produkter vil bli stilt ut i Capture-sonen – for første gang er EOS 5D Mark IV her tilgjengelig for praktisk demonstrasjon og testing, sammen med andre spennende produkter. Canon har kameramodeller for ethvert behov, enten du er profesjonell fotograf som fanger flyktige, ville dyr på safari eller en vanlig forbruker som skal forevige babyens første skritt. Våre produkteksperter vil være til stede for å hjelpe deg med å oppnå det perfekte bildet og utvide dine fotografiske kunnskaper.

Nyt bildene – fra knipsing til utskrift
Når de imponerende bildene er tatt ønsker Canon at fotografen skal dele sin lidenskap for fotografering, og bildene som er tatt, med verden – både digitalt og fysisk. Store and Manage-sonen vil demonstrere Canons innovative digitale tjenester, inkludert irista og Lifecake. irista tilbyr et sentralt sted å lagre bildeminner og er et trygt og smart hjem for hele samlingen. Tjenesten lagrer på en intelligent måte bildene i originalkvalitet, og merker motivet – fra solnedganger til sport – slik at de er enkle å finne eller omskape til vakre hd-bøker på få minutter.

Lifecake-appen gjør det enkelt å ha oversikt over barnets milepæler; du kan lagre og dele spesielle øyeblikk slik at de lett er tilgjengelige for familie og venner. Print and Share-sonen demonstrerer Canons nyeste PIXMA-skrivere og hele PIXMA PRO-serien – som alle på en enkel måte gir utskrifter av suverene høykvalitetsbilder. Canons skrivere benytter verdensledende utskriftsteknologi og blekk for å omskape digitale bildesamlinger til utskrifter av ypperste kvalitet. Besøk standen for å se imagePROGRAF PRO-1000 i aksjon, her demonstreres høykvalitets utskrifter med all sin effekt og magi.

Investerer i suveren bildekvalitet
Produktene som vises på photokina-messen benytter Canons egenutviklede teknologi og har som alltid førsteklasses bildekvalitet i sentrum. The Future-sonen utfordrer vår fremtidige måte å samhandle og utforske bildets verden på, via en rekke innovative nye teknologier. Med nærmere 80 år med bildeerfaring, ekspertise og kunnskap, viderefører Canon sitt fokus på å utvikle bransjeledende teknologiske finesser – som alle utvider grensene for hva som er mulig i dag, i morgen og i fremtiden.

Canons stand er å finne i Hall 12.

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre