Overfør bilder på farten med Canons nye Wi-Fi-adapter W-E1

Oslo, 25. august 2016 – Canon introduserer i dag Wi-Fi Adapter W-E1, en dedikert Wi-Fi-adapter for Canons EOS 7D Mark II², EOS 5DS¹ og EOS 5DS R¹. Det nye tilbehøret gir deg frihet til å overføre bilder trådløst fra kompatible EOS speilrefleks-kameraer² til iOS- og Android-basert utstyr og datamaskiner når du er på farten. Den gir også mulighet for fjernstyrt fotografering, som er perfekt når du vil sikre deg unike bildevinkler, landskaper eller dyreliv.


Kompakt tilkopling
Canons Wi-Fi Adapter W-E1 er lite og lett, med samme format som et SD-kort og passer i minnekortleseren på kompatible EOS digitale speilreflekskameraer med to kortlesere.² Den gir suveren fleksibilitet og mulighet til å vise og studere bilder på et nettbrett eller skjerm, overføre til nettet fra smartutstyr, og lagre kopier når du er ute i felten.

Full kontroll med fjernstyrt fotografering
Med Wi-Fi Adapter W-E1 kan du også fotografere med fjernkontroll, direkte fra smartbasert utstyr med Canons Camera Connect-app, PC eller Mac med EOS-programvare, fra opptil 10 meters avstand. Den er ideell for fotografering av dyreliv på nært hold, eller for trådløs fotografering i et hjemmestudio, takket være fjernstyrt sanntidsvisning og kamerakontroll som gjør det mulig å aktivere utløseren, justere eksponeringer og endre fokuspunktet.

Inkludert med EOS 7D Mark II
Som en del av Canons ønske om å styrke tilkoplingsfleksibiliteten i hele produktspekteret, vil Wi-Fi Adapter W-E1 fra slutten av oktober 2016 være inkludert i esken med Canon EOS 7D Mark II, og dermed får entusiaster mulighet til å styre kameraet trådløst og laste ned bilder og mp4-filmer når de er på farten.

Wi-Fi Adapter W-E1 sentrale funksjoner:

  • Fotografer fra opptil 10 m avstand med Wi-Fi
  • Se det EOS-kameraet ser, via fjernstyrt Live View
  • Overfør bilder til smartenheter eller PC/Mac
  • SD-kort-design som du tar med overalt
  • Direkte tilkopling eller via eksisterende nettverk

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre¹ Oppdatert fast programvare er påkrevd for alle kompatible modeller. Ny programvare for EOS 7D Mark II er tilgjengelig fra september 2016, og for EOS 5DS og EOS 5DS R er ny programvare tilgjengelig fra november 2016.
² Med påkrevd programvare installert