Canon satser videre på tv-produksjonsmarkedet med lanseringen av UJ27x6.5B IESD – et 4K Premium-objektiv

Oslo, 6. september 2016 – Canon lanserer i dag UJ27x6.5B IESD, et 2/3”-objektiv for tv-produksjonsmiljøer som trenger enestående høy oppløsning og kontrast i 4K HDR-arbeidsflyter. Med oppløsning som overgår 4K, og 27x optisk zoom er dette objektivet et uunnværlig verktøy i en rekke profesjonelle produksjonsmiljøer. Sammen med eksisterende UJ86x9.3B styrker det nye objektivet Canons 4K Premium-objektivserie som imøtekommer kravene til moderne tv-produksjonsmiljøer, og det fyller et hull i utvalget av optiske zoomobjektiver blant de ulike 4K HDR-objektivene som finnes på markedet i dag.

UJ27x6.5B IESD


Oppløsning som overstiger 4K og gir suveren kvalitet
UJ27x6.5B IESD leverer eksepsjonell ytelse som overgår 4K-oppløsning takket være Canons ekspertise innen optisk design. Høy kontrast og høy oppløsning opprettholdes fra bildesentrum og helt ut i kantene i alle bølgelengdeområder for B-, G- og R-kanalene samt i de brede frekvensbåndene fra HDTV til 4K, og mer enn det. Fluorittelementer og UD-glass gir sammen med Canons linsebelegg og antirefleksteknologier eksepsjonell kontroll over reflekser og skygger, noe som er ideelt til utendørs sportsopptak.

Utrolig zoomområde gir førsteklasses fleksibilitet
Profesjonelle kameraoperatører som gjør opptak for kringkasting - det være seg i trange innendørsstudioer eller på store arenaer utendørs, har behov for et mest mulig fleksibelt objektiv som takler et bredt spekter av scener. Canon har lagt vekt på tilbakemeldinger fra produksjonsmiljøer og kameraoperatører fra hele verden i utviklingen av UJ27x6.5B IESD og utstyrt objektivet med 27x optisk zoom som er velegnet til sportsopptak som krever en blanding av nærbilder av publikum og actionopptak med panorering. Objektivet gir deg også mulighet til å endre fokus raskt uten å miste synsvinkel, og med Canons tekniske forbedringer av det indre fokussystemet holdes brennviddeendring ved fokusering (focus breathing) på et absolutt minimum. Objektivet har imponerende brennvidde på 6,5-180 mm, og den innebygde 2x telekonverteren dobler telerekkevidden uten at det går på bekostning av den eksepsjonelle oppløsningen som overstiger 4K.

Elegant design kombinert med enkel betjening
UJ27x6.5B IESD er Canons mest elegante og intuitive 2/3”-objektiv hittil takket være den nye designen og enkle betjeningen. I tillegg sørger objektivets 20-pinners kontakt for enkel integrering i ekisterende miljøer.

UJ27x6.5B IESD – nøkkelfunksjoner:

  • Premium 4K-objektiv med høy optisk kvalitet for profesjonell tv-produksjon
  • UD-glass og fluorittelementer reduserer forvrenging
  • Objektiv med høy kontrast og lite skygger (ghosting) perfekt til HDR-bilder
  • CAFS-teknologi gir minimal brennviddeendring ved fokusering (focus breathing)
  • Forbedret design for enkel betjening