Canon styrker projektorutvalget med ny XEED WUX6500-projektor, vidvinkel LX-projektorobjektiv og presentasjonsverktøyet PR500-R

Oslo, 24. januar 2016 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag projektoren XEED WUX6500, presentasjonsverktøyet PR500-R og objektivet LX-IL08WZ som hever standarden for projeksjon på en rekke forskjellige bruksområder.


XEED WUX6500 bygger videre på styrkene til Canons klasseledende WUX6000-serie med installasjonsprojektorer med høy lysstyrke og klare farger. LCOS-panel med WUXGA-oppløsning (1920 x 1200) kombinert med Canons eksepsjonelle objektivteknologi sørger for klare, skarpe bilder på opptil 6500 lumen, noe som gjør dette til Canons mest lyssterke LCOS-projektor med én lampe. Den nye projektoren kan også skilte med mindre formfaktor, lettere vekt og lavere strømforbruk enn konkurrerende modeller.

HDBaseT sammen med HDMI og DVI-I betyr flere tilkoblingsmuligheter, inkludert Network Multi-Projection, som sammen med Canons innebygde kantjusteringsteknologi gir mange muligheter for projeksjon av høy kvalitet på store flater. Utskiftbare objektiver gjør WUX6500 enda mer allsidig slik at du kan projisere fra ulike posisjoner og få sømløs projeksjon fra installasjoner med flere projektorer når de brukes samtidig fra ulike avstander. Canons objektivteknologi er markedsledende på lysstyrke, klarhet og forvrengningskontroll.

Canons nye PR500-R presentasjonsverktøy kombinerer ergonomisk design med førsteklasses teknologi og setter en ny standard for kvalitet og brukervennlighet innen presentasjon. PR500-R har en presis 635nm rød laser som gir bedre synlighet i opplyste rom eller på lyse flater, mens godt utformede knapper gir enkel og intuitiv betjening, slik at du kan konsentrere deg om selve presentasjonen. PR500-R har en avtakbar dongle som settes i PC-er og Mac-maskiner, og den har støtte for Microsoft PowerPoint, Mac Keynote og Adobe Reader. Kontrollene inkluderer neste side, forrige side, starten/slutten på lysbildefremvisning og sort skjerm. Enheten får strøm fra to AAA-batterier og har rekkevidde på 20 meter.

LX-IL08WZ er et zoomobjektiv med vidvinkel som er utviklet til Canons populære LX-projektorserie og gir vidvinkelprojeksjon fra kortere avstander. Objektivet er motordrevet slik at zoom og fokus kan fjernstyres. Objektivet har brennvidde på 15,73-23,59 mm for zoomrekkevidde tilsvarende 1,5x samtidig som stor blenderåpning sørger for lyssterke og skarpe bilder.

Trond Sliper, produktspesialist i Canon Norge, sier “Canon ønsker å hjelpe bedrifter med å levere best mulig bildeløsninger. Våre kunder, som omfatter både sluttbrukere og installatører, bruker våre projektorer i krevende installasjoner fra enkle oppsett i prestisjefylte utdanningsinstitusjoner til altomsluttende 360-graders simulerings- eller underholdningsløsninger. Vi jobber hardt for å sikre at våre kunder er rustet til å levere en best mulig opplevelse i alle miljøer.”

XEED WUX6500 kommer for salg i mars 2017 og har en veiledende pris på NOK 59 779,-  
PR500-R og LX-IL08WZ er tilgjengelige fra januar 2017. Du finner mer informasjon på www.canon.no.