Ta opp og del med den nye LEGRIA HF-serien

Oslo, 4. januar 2017 – Canon lanserer i dag en oppgradert LEGRIA HF-serie med LEGRIA HF R806, LEGRIA HF R86 og LEGRIA HF R88 som byr på brukervennlig HD-video for familier og andre som ønsker å ta vare på minnene. Modellene i den oppdaterte serien har de samme funksjonene som forgjengerne, men gir i tillegg mer kreativ kontroll, inkludert effekter for fort og sakte film, forbedret ytelse i svakt lys som gir skarpe og fargerike filmer, samt en helt ny kamerahusfinish.

LEGRIA HF R806

LEGRIA HF R86

LEGRIA HF R88


Kreative funksjoner med klasseledende teknologi
Alle de nye videokameramodellene gir deg nå mulighet til å endre bildefrekvens midtveis i opptaket med nye, fleksible effekter for fort og sakte film. Om du ønsker å senke farten på viktige øyeblikk som når kakelysene blåses ut, eller få fart på sakene når din kjære stuper fra stupebrettet, kan du enkelt legge til morsomme effekter eller effekter som skaper litt ekstra dramatikk. Innstillingen for høylysprioritet får støtte av forbedret motlyskorrigering som nå kan velges under opptak og sikrer naturlige opptak med riktig lys. Kombinasjonen av disse to innstillingene gjør det enklere for videokameraet å analysere scenen og sikre at alle detaljer fanges opp samt at kontrasten mellom lys og mørke blir skarpere, også i lyssterke scener.

Berøringsskjermen på 7,5 cm med høy oppløsning og farger gir deg tilgang til et brukervennlig grensesnitt og gjør det enkelt å navigere i innstillingene, mens funksjonen Automatic scene forenkler opptaksprosessen ved å velge innstillinger for deg. Takket være lang batteritid holder disse videokameraene det gående, og LEGRIA HF R86 og LEGRIA HF R88 har også innebygget lagring slik at du kan ta opp enda mer.

Hele LEGRIA HF-serien er utstyrt med avansert intelligent bildestabilisator med stabilisering i fem akser som gjør det enklere å utligne kamerabevegelser, også med kraftig zoom. Om du filmer barnas første steg eller feriemoro i solen, får du stødige opptak selv om du beveger deg raskt for å holde tritt med det som skjer. Zoom inn på detaljer som er langt unna med 32x optisk zoom, imponerende 57x avansert zoom og pålitelig Auto Zoom Framing Assist som sørger for at du ikke går glipp av øyeblikket. Gi opptakene ekstra liv med funksjonen Audio Scene Select som velger den optimale lydinnstillingen for hver enkelt scene slik at du er sikret best mulig lydkvalitet.

LEGRIA HF R88 har også vidvinkeladapteren WA-H43 som gir enda større vidvinkeldekning, noe som er praktisk når du tar opp et sted der det er trangt om plassen eller filmer storslåtte landskaper.

Bedre tilkoblingsmuligheter
Den nye LEGRIA HF-serien har en rekke tilkoblingsmuligheter som lar deg dele videoopptakene på et øyeblikk. LEGRIA HF R86 og LEGRIA HF R88 har begge innebygd Wi-Fi og dynamisk NFC (nærfeltskommunikasjon) og er kompatible med Canons Camera Connect-app og Canons Connect Station CS100. LEGRIA HF R806 er også FlashAir-kompatibel.

LEGRIA HF R806 – nøkkelfunksjoner:

 • Full HD, 57x avansert zoom
 • Optisk intelligent bildestabilisator
 • Støtter FlashAir-kort
 • Opptak i sakte og rask film

LEGRIA HF R86 – nøkkelfunksjoner:

 • Full HD, 57x avansert zoom
 • Optisk intelligent bildestabilisator
 • Wi-Fi og NFC, 16 GB internt minne
 • Oppladbart batteri med lang levetid

LEGRIA HF R88 – nøkkelfunksjoner:

 • Full HD, 57x avansert zoom, vidvinkeladapter
 • Optisk intelligent bildestabilisator
 • Wi-Fi og NFC, 16 GB internt minne
 • Oppladbart batteri med lang levetid