Canon oppdaterer Connect Station CS100 med flere muligheter for lagring og deling

Oslo, 15. februar 2017 – Canon lanserer i dag en oppdatering til Connect Station CS100 – en enkel løsning der du kan lagre, vise og dele bilder og filmer på ett og samme sted. Du kan nå importere og eksportere til og fra enda flere enheter med fastvareversjon 2.5 som nå støtter overføring av film fra smartenheter ved hjelp av den oppdaterte Connect Station-appen. Med eksisterende muligheter for import av bilder og videoer via USB, SD- og CF-kortlesere, eller trådløst via NFC og Wi-Fi, kan du nå lagre og nyte videoer fra mobilen eller nettbrettet hjemme.


Den nye oppdateringen gir også raskere importering med overføringer fra en datamaskin over nettverket på en tredjedel av tiden. Andre nye funksjoner omfatter muligheten til å kjøre en kontinuerlig visning av bildene i et album på en skjerm – en utmerket måte å vise frem bilder på. Det er også mulig å deaktivere automatisk standby helt og holdent.

Connect Station CS100:

  • Enkel overføring av bilder og filmer fra kamera, PC eller kort
  • Enkelt å dele til og fra smartenheter ved hjelp av Connect Station-appen
  • Gled deg over bilder og filmer fra ulike enheter på ett og samme sted
  • Del bilder i sosiale medier, nettskyen eller en annen Connect Station-enhet
  • Skriv ut direkte fra Connect Station til en trådløs skriver