Canon demonstrerer en rekke ulike digitale muligheter på Hunkeler Innovationdays 2017

Oslo, 20. februar 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, deltar på Hunkeler Innovationdays 2017 (messe i Luzern fra 20.–23. februar), der de vil demonstrere de tallrike mulighetene som er tilgjengelige med Canons siste nyvinninger innen inkjet- og tonerbasert utskriftsteknologi.

Canon presenterer tre av sine digitale produksjonsskrivere, der hovedattraksjonen er nye Océ ProStream med blekkbasert fargeutskrift på rull. ProStream er utviklet for å tilby høyeste kvalitet og utvidet utvalg av utskriftsmedier for kommersiell produksjon av store volumer, og på Hunkeler Innovationdays demonstreres rull-til-rull-basert produksjon av et bredt spekter av produkter, inkludert direkte reklame, bøker, kataloger og brosjyrer.

I tillegg til nye ProStream vil Canon også demonstrere flaggskipmodellene imagePRESS C10000VP og Océ VarioPrint i300 som begge er arkskrivere basert på henholdsvis toner- og inkjet . Disse tre digitale pressene vil gi besøkende utskriftsleverandører innblikk i det store spekteret av utskriftskvalitet og den imponerende fargegjengivelsen det nå er mulig å oppnå med digitaltrykk, både med toner- og blekkteknologier, selv med svært høye produksjonsvolum og på standard papirsortiment.

Alle de tre pressene vil løpende produsere trykksaker på Canons stand under hele arrangementet. Det vil bli produsert en rekke forskjellige kommersielle trykksaker, blant annet for å vise potensialet som ligger i avansert personlig tilpasning og variabelt innhold.

Peter Wolff, Head of Sheet- and Web-fed Production Solutions hos Canon Europa, sier: «Canons mål er å inspirere kommersielle trykkerier til å utforske nye veier til vekst i virksomheten. Vi ønsker å gi dem innsikt i hvordan de kan skap verdier for kundene på nye måter gjennom nyskapende forretningsmodeller og innovasjon.»

«Takket være Canons kontinuerlige investering i produktutvikling er vi kommet til et punkt der våre kunder, uavhengig av hvilket forretningsfokus de har, bør føle at de trygt kan omfavne det potensialet som ligger i variable data og digitaltrykk, uten begrensninger i kvalitet, produktivitet eller medier. Vi er til stede på Hunkeler Innovationdays 2017 for å inspirere trykkleverandørene til å ta i bruk de mulighetene som finnes innen digitaltrykk, slik at de kan imøtekomme de kommersielle målsettingene til kundene sine.»

De tre produksjonssystemene sentralstyres med programpakken Océ PRISMA, noe som demonstrerer Canons satsing på ende-til-ende-løsninger med markedsledende teknologier fra Canon og tredjeparter.

Mange av trykkproduktene som produseres på Canons stand i Luzern, vil bli ferdigstilt på stedet med et utvalg av utstyr fra arrangøren Hunkeler og andre Canon-partnere, deriblant Müller Martini. Markedsføringsmateriellet og bøkene som skrives ut på VarioPrint i300, ferdigstilles med integrert etterbehandling eller andre etterbehandlingsløsninger som demonstreres på arrangementet. På imagePRESS C10000VP vil det bli produsert ferdige brosjyrer og kataloger med hefteproduksjonsløsningen Plockmatic BLM50 integrert.

I tillegg til liveproduksjonen vil materiell som er forhåndstrykt på rull- og blekkbaserte produksjonsskriverne Océ ColorStream 6000 Chroma og Océ ImageStream, ferdigstilles på standen ved hjelp av bokproduksjonsløsningen Hunkeler SD7-1, DP8 for produksjon av direkte reklame, PoPP8 roll-to-cut og PoPP7 for avisproduksjon. Det blir også demonstrert andre bokbindingsprosesser med Müller Martini Presto II med digital ryggstifting og Meccanotecnica Universal Sewing Machine.