Canon lanserer ny kompakt i-SENSYS-skriver for sort-hvitt-utskrift med høy kvalitet og utskriftshastighet

Oslo, 1. februar 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag i-SENSYS LBP312x, en kompakt og produktiv skriver til travle arbeidsplasser som har begrenset med plass. Den nye skriveren er utstyrt med papirmagasiner med høy kapasitet og produserer flotte, skarpe utskrifter i høy hastighet. Den har også tosidig utskrift og allsidige tilkoblingsmuligheter som gjør den til et utmerket valg i travle arbeidsgrupper i mindre kontormiljøer.

Allsidig arbeidsjern til kontoret
Canon LBP312x er en sort-hvitt-skriver til arbeidsgrupper med høyt tempo og byr på fordeler som høy utskriftshastighet, kompakt design, høy utskriftskvalitet og stor papirkapasitet samt gunstige driftskostnader. Den høye produktiviteten og den kompakte utformingen gjør den nye skriveren til et utmerket valg i miljøer der det stilles krav til effektiv utskrift av høy kvalitet –  det være seg alt fra kunderettede kontormiljøer innen helse- og handelsvirksomhet til logistikk, finans og juridiske miljøer med høyt tempo.

Kompakt størrelse
Canon LBP312x er utrustet med en innovativ og mer kompakt skrivermotor og bruker også mindre tonerkassetter. Den tar liten plass og kan dermed plasseres nærmere brukerne, slik at de har tilgang til effektiv sort-hvitt-utskrift av høy kvalitet der jobben utføres.

Høy produktivitet og rask oppstart
Selve kjernen i Canon LBP312x er en forbedret skrivermotor som er både kompakt og rask med utskrift av hele 43 sider/min i A4-format og 65 sider/min i A5-format. Med de nye Quick Start Up- og Recovery-modusene aktivert, er skriveren klar til utskrift i løpet av sekunder fra dvalemodus eller avslått tilstand, mens tonerkassetter med høy kapasitet gir flere utskrifter per kassett.

Allsidige konfigurasjonsmuligheter
Canon LBP312x har innebygd papirmagasin med plass til 550 ark og kan utvides med opptil tre ekstra standardkassetter på 550 ark hver. I tillegg til å øke papirkapasiteten slik at det går lenger mellom hver påfylling, er det også mulig å skrive ut på fire ulike papirformater eller skjemaer og papir med ulike brevhoder, uten å måtte bytte papir i magasinet.

Mobilitet og enkel integrering i eksisterende skriverparker
Canon LBP312x støtter en rekke nettsky- og mobilteknologier, deriblant Canons PRINT Business-app, Apple AirPrint, Mopria og Google Cloud Print. Skriveren er i tillegg optimalisert for PCL- og PostScript-miljøer og kompatibel med administrerte utskriftstjenester, inkludert Canons e-Maintenance-tjeneste for fjernadministrasjon og uniFLOW for utskriftsstyring.

Iacob Bjønebye, produktansvarlig i Canon Norge, sier: “Canon utvikler produkter basert på samarbeid med kundene, noe som gir oss innsikt i deres behov. LBP312x er konstruert for å imøtekomme behovene til kunder som har mindre arbeidsgrupper eller mindre kontormiljøer der det skrives ut mange dokumenter. Avdelinger eller virksomheter i sektorer som juss, finans eller logistikk, har ofte behov for å skrive ut store mengder viktige dokumenter på en enhet som ikke legger beslag på for mye av kontorplassen, og jeg tror LBP312x er et utmerket valg i slike miljøer. Mobiltilkobling og nettverksintegrering gjør enheten velegnet for arbeidsgrupper med høyt tempo, og uniFLOW-kompatibilitet gjør det enkelt å integrere skriveren i den eksisterende infrastrukturen.”

Den nye serien er tilgjengelig fra februar 2017.

Du finner mer informasjon på www.canon.no.

Nøkkelfunksjoner

Canon i-SENSYS LBP312x

  • Pålitelig kvalitetsutskrift med høy hastighet med opptil 43 sider/min i A4-format og 65 sider/min i A5-format.
  • Skriv ut i løpet av sekunder fra skriveren slås på eller fra dvalemodus med Quick Start Up- og Recovery-modusene.
  • Spar tid ved å plassere denne kompakte enheten der jobben utføres.
  • Automatisk tosidig utskrift.
  • Utvid med opptil tre ekstra papirkassetter som hver rommer 550 ark, for ekstra kapasitet eller utskrift på ulike medier eller papirformater.
  • Spar lagringsplass og reduser emballasjemengden med kompakte tonerkassetter.
  • Hold driftskostnadene nede med tonerkassetter med høy kapasitet.
  • Skriv ut direkte fra mobile enheter via Canon PRINT Business-appen, Apple AirPrint, Mopria og Google Cloud Print.
  • Enkel integrasjon av Canon LBP312x med eksisterende utskriftspark takket være PCL- og PostScript-støtte.
  • Få fordelen av kompatibilitet med administrerte utskriftstjenester, inkludert Canons e-Maintenance-tjeneste for fjernadministrasjon og uniFLOW for utskriftsstyring.