Solution Sign AS digitaliserer med Digital Store Front fra Canon

Oslo, 17. februar 2017 – Solution Sign AS velger Digital Store Front, en netthandelsløsning fra Canon, og blir dermed en pioner innen skiltmakerbransjen ved å tilby sine produkter og tjenester på en enklere måte for sine forhandlere.

Solution Sign AS er en totalleverandør av freste bokstaver, lyskasser, solution pyloner, LED-skilt og spesial produksjon til forhandlere. Deres styrke er den store og moderne maskinparken de har i eget hus, som gjør dem i stand til å produsere produktene i sitt sortiment lokalt på Sem i Tønsberg. Solution Sign AS har 30 års bransje erfaring og fagkunnskap.

- Solution Sign AS synes det er spennende å være i takt med teknologien. Vi ønsker å legge til rette for den digitale arbeidsdagen ved med å tilpasse oss fremtidens handlemønster innenfor vår bransje. Digital Store Front gjør at vi kan tilby våre forhandlere vår kunnskap og våre produkter, som igjen gjør hverdagen enklere for alle parter. Vi er trygge på at Canon er riktig samarbeidspartner for oss, sier Jonas Gundersen, daglig leder i Solution Sign AS.

Solution Sign AS har inngått en avtale om én hovedlisens, der nye og gamle forhandlere kan føyes til med egne lisenser.

Dette vil bety synergier for Solution Sign AS’ forhandlere på innkjøp, raskere bestillinger og full digital arbeidsflyt. Allerede nå er det fem forhandlere på listen, målet er at i løpet av året skal mellom 15-20 forhandlere ha egne lisenser.

- Vi valgte Canon på grunn av den dype kunnskapen de besitter og at vi sammen kan utvikle plattformen og gode forretninger. Canon har også en inspirerende salgskultur og sammen med et svært velfungerende lokalt apparat gjør det oss trygge på at vi har tatt den rette investeringen. Vi har fått en partner som bidrar til positiv vekst for oss. Sammen vinner vi, avslutter Gundersen.

Bjørn Frantsen, produktsjef for professional print i Canon Norge er svært glad for at Solution Sign AS har investert i Canons Digital Store Front-løsning;

- Canon er også en viktig aktør når det gjelder digitale plattformer som kompletterer det øvrige produktsortimentet vårt. Det er svært gledelig at Solution Sign AS tar i bruk innovative løsninger for å tilby et enda bredere spekter av produkter for sine kunder på en enklere måte. Dette er dermed en vinn-vinn situasjon for oss og vi gleder oss til det videre samarbeidet, sier Bjørn Frantsen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Bjørn Frantsen
Produktsjef Professional Print i Canon Norge
bjorn.frantsen@canon.no

Jonas Gundersen
Daglig leder i Solution Sign AS
jonas@solutionsign.no