Canon lanserer ny imageFORMULA sjekkskanner til skrivebordet med profesjonell og rask skanning

Oslo, 1. mars 2017 – Canon, en verdensledende produsent av bildeløsninger, utvider i dag den populære imageFORMULA-serien med tre nye sjekkskannere – imageFORMULA CR-150, imageFORMULA CR-120 og imageFORMULA CR-120 UV. De nye modellene bygger videre på suksessformelen til imageFORMULA CR-190i og imageFORMULA CR-135i og leverer presis skanning med høy hastighet i en kompakt enhet.

imageFORMULA CR-120


Nøyaktighet og hastighet i toppklassen
imageFORMULA CR-150 og imageFORMULA CR-120 er utviklet for å øke effektiviteten på arbeidsplassen og får enkelt plass på skranken i butikker, banker eller andre finansinstitusjoner. Begge modellene har nøyaktig skanning av opptil 12 000 sjekker for dagen med opptil henholdsvis 150 eller 120 sjekker i minuttet.

Med stor mater med plass til 150 ark og mottak med kapasitet på 200 ark bruker du mindre tid på å legge i og ta ut sjekker, mens den kraftige automatiske matemekanismen sørger for at sjekkene ikke mates inn flere samtidig. De nye enhetene er utstyrt med MICR-hode for magnetisk skriftgjenkjenning og kraftig sonebasert optisk tegngjenkjenning (OCR). Resultatet av MICR- og OCR-gjenkjenningen kan deretter behandles slik at det lages en unik algoritme for kryssjekking av tegn for forbedret nøyaktighet.

Canons imageFORMULA CR-120 UV har innebygde ultrafiolette sensorer som tilfører et ekstra sikkerhetslag i skanneprosessen. Sensorene registrerer forfalsket informasjon og behandler både et vanlig og et UV-bilde av sjekken samtidig.

Intelligent skanning
De elegante, kompakte enhetene har en rekke avanserte verktøy for bildebehandling, inkludert Fine Text Filtering-teknologi som reduserer uønsket støy fra mønstrede dokumentbakgrunner og bilder og sikrer skarpt, tydelig resultat hver gang. De nye enhetene er også utrustet med en egen ID-kortmater og fargebildesensor for rask og enkel ID-kontroll og -verifisering. Det er i tillegg mulig å utvide med en magnetkortleser for skanning av informasjon i magnetstripen på bankkort. Denne innovative teknologien gjør enhetene til et utmerket valg i en rekke ulike finansinstitusjoner og handelsvirksomheter.

Enkel preging
De nye skannerne har i tillegg et integrert pregeverktøy (imprinter) som gir pålitelig, tilpasset skanning uten at det påvirker hastigheten. Med pregekapasitet på opptil fem linjer med 60 tegns tekst samt punktgrafikkbilder gir imageFORMULA CR-150- og CR-120-seriene enkel påskrift i én passering.

Tim Brosnihan, Product Marketing Manager hos Canon Europa sier: “Canons nye sjekkskannere i imageFORMULA-serien har en kompakt utforming designet for å ta liten plass uten at det går på bekostning av hastigheten, påliteligheten eller sikkerheten. De har forbedret produktivitet og mer brukervennlige funksjoner som dekker behovene til finansinstitusjoner som krever høy kvalitet og en effektiv løsning for sjekkskanning.”

imageFORMULA CR-150- og CR-120-seriene kan enkelt integreres med eksisterende systemer og inkluderer Canon Scanning Utility, Canons ISIS/TWAIN-driver og Ranger Transport API-driver. Det finnes også et Software Development Kit (SDK) for systemintegratorer og utviklere.

imageFORMULA CR-150, CR-120 og CR-120 UV selges gjennom Canons salgskontorer og utvalgte forhandlere i Europa fra slutten av mars.

Du finner mer informasjon på http://www.canon-europe.com/scanners/cheque-scanners/