Ta vare på opplevelsene med Canons kompakte superzoomkamera – PowerShot SX730 HS

Oslo, 6. april 2017 – Canon utvider i dag utvalget av reisekameraer i PowerShot SX-serien med et nytt og avansert superzoomkamera – PowerShot SX730 HS. Det kompakte lommekameraet kan skilte med 20,3 MP CMOS-sensor, DIGIC 6-prosessor og serieopptak med 5,9 bilder i sekundet – slik at du får med deg ethvert øyeblikk. PowerShot SX730 HS er en perfekt følgesvenn for reiser og opplevelser – om du vil fotografere spontan gateunderholdning, travle markeder i en by du besøker for første gang, eller forevige en vakker solnedgang eller flotte landskap.


Kraftig zoom og høy kvalitet i lommeformat
Med vidvinkelobjektiv med 40x optisk zoom og 80x ZoomPlus, er PowerShot SX730 HS perfekt til allsidig fotografering på kort og lang avstand. Med en tykkelse på kun 3,9 cm får kameraet enkelt plass i sidelommen på ryggsekken eller jeanslommen, slik at du alltid er klar til fotografering når du er på farten. Rask autofokushastighet på 0,12 sekunder, intelligent bildestabilisering med 8 innstillinger, og 5-akset avansert dynamisk bildestabilisering i videoopptak, gir stillbilder og full HD-video som er riktig fokusert og stødig, også om du er på farten eller er ustø på hånden.

Kreativitet på en enkel måte
Slipp kreativiteten løs med Kreativt opptak-funksjonen på PowerShot SX730 HS – som er rask og enkel å bruke når du er på farten. Når denne funksjonen er valgt, lager kameraet automatisk fem ekstra versjoner av bildet, med ulike filtre og effekter, noe som gir deg nye og uventede måter å fange motivet på. Gi din Instagram™ Story et personlig preg med funksjonen for korte filmklipp, som tar opp klipp på fire eller fem sekunder i full HD-kvalitet med en rekke ulike avspillingsmuligheter, blant annet avspilling i rask eller sakte film.

PowerShot SX730 HS har også en stor, vippbar LCD-skjerm på 7,5 cm som gir deg mulighet til å fotografere fra selv de mest krevende vinkler og leke deg med komposisjonen, mens datostempelfunksjonen gjør det enkelt å dokumentere hver del av reisen.

Ta opp, del og husk
Med Wi-Fi-tilkobling kan du koble til smarttelefonen og dele viktige øyeblikk med venner og familie med det samme, uansett om du besøker et tempel i et land langt borte eller er på storbyhelg i mer hjemlige trakter. Du kan ha konstant forbindelse mellom kameraet og smarttelefonen via Bluetooth®-tilkobling , som at du kan se gjennom bildene dine mens kameraet ligger trygt i vesken. Du kan også bruke Bluetooth®1 til å fjernstyre kameraet, perfekt når du skal ta gruppeselfie med nye venner du treffer på veien. Med Camera Connect-appen kan du også enkelt synkronisere opptaksstedet for bildene med GPS-data via smarttelefonen, slik at du får en nøyaktig logg over alle stedene du er innom på veien.

PowerShot SX730 HS – hovedfordeler:

  • Reis lett og zoom inn på alle øyeblikk
  • Perfekt til dine stolteste øyeblikk – dag som natt
  • Enkelt å ta opp filmer i full HD
  • Så enkelt eller avansert som du ønsker
  • Sømløse tilkoblinger for enkel deling


¹ Utstyrt med Bluetooth® low energy technology. Bluetooth® varemerke og logoer er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc. og enhver bruk av slike merker av Canon Inc. er under lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere.