LOS Digital as de første i Norge til å signere Océ Colorado 1640 – den første rull-til-rull-skriveren basert på Canons nye UVgel-teknologi

Larvik/Oslo, 21. april 2017 – Canon, ledende innen printløsninger for det profesjonelle markedet, kunngjør i dag at LOS Digital as, som de første i Norge, har signert kontrakt på en Océ Colorado 1640.


LOS Digital startet med digitaltrykk allerede i 1993. I 1999 ble det satset stort, og siden den gang har bedriften vokst til å bli en av de største og ledende digitaltrykkerier i Skandinavia. Eirik Andersen, daglig leder i LOS Digital, sier at LOS Digital er et bredspektret digitaltrykkeri med en nokså unik rolle i Norge, ja kanskje utenfor landegrensene også.

–Vi er glad for å være en foregangsbedrift for innovativ utskriftsteknologi sammen med Canon, sier Andersen. Vi driver med utskrifter i storformat og får ofte inspirasjon fra vekstmuligheter. Men du må vanligvis inngå kompromisser for å overgå kundenes forventninger, med høy produktivitet på bekostning av kvalitet. Eller høy kvalitet med lavere mediefleksibilitet. Canons nye og spennende UV-gel-teknologi gir oss nye muligheter.

Canon lanserte Océ Colorado 1640 tidligere i år og er utviklet for å sikre lave samlede driftskostnader med rask avkastning på investeringen. LOS Digital as var tilstede under lanseringen i Venlo, Nederland, og ble raskt imponert.

«Alltid i forkant – den merkbare forskjellen»
Det er LOS Digitals visjon. Og det å knytte seg til strategiske samarbeidspartnere, er en del av strategien for å leve ut visjonen.

- Vi vet hvilke oppdrag vi har og vi vet hvilke segmenter vi ønsker å vokse i. Med Canon som samarbeidspartner befester vi nå vår posisjon som pioner innen grafisk bransje. Vi har et langt og godt samarbeid som strekker seg over mange år, og gjør at vi er helt trygge på at vi har gjort et godt valg, smiler Andersen.

Timm Wold, Sales Manager for IPS i Canon Norge, nikker bekreftende og sier;

- Vi er svært glade for at LOS Digital investerer i vår splitter nye rull-til-rull skriver. Océ Colorado 1640 produserer store volumer med storformat grafikk til de korte produksjonstidene som kundene forventer. Vi gleder oss til å se responsen når Océ Colorado 1640 presenteres offentlig for første gang i på FESPA 2017 8.-12. mai.

Eirik Andersen avslutter:

- Med et serviceapparat i toppklasse, som vi allerede kjenner, ble beslutningen tatt om kjøp av denne nye pressen til vårt topp moderne trykkeri i Larvik.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Timm Wold
Sales Manager IPS, Canon Norge
Timm.Wold@canon.no

Eirik Andersen
Daglig leder, LOS Digital as
eirik@losdigital.no