Reis verden rundt som Canons historieforteller

Canon er på utkikk etter en historieforteller som kan tilbringe et år på reisefot for å identifisere 365 nye historier fra hele verden. Søknadene til tidenes jobb blir vurdert av den kjente historiefortelleren, Zoë Kravitz.

Canon ser etter noen som kan fylle en helt unik posisjon: den ultimate historieforteller. En heldig utvalgt vil tilbringe et år på jakt etter 365 sommerhistorier fra hele verden.

Hver dag blir 200 millioner bilder lastet opp til Facebook, mens 95 millioner videoer og bilder blir lastet opp til Instagram1. Som et resultat forsvinner fortellerkunsten i et hav av “selfies”, katter og beryktede avokadobrunsjer.

Som respons på en kultur der bilder blir delt mer enn historier, søker Canon etter en person som kan inspirere oss alle til å ‘Live For The Story’, og hente tilbake fortellerkunsten. Søknadene til den unike rollen skal lastes opp på Instagram og bedømmes av skuespiller, produsent, musiker og historieforteller, Zoë Kravitz.

Den perfekte kandidaten skal på jakt etter sommer over hele verden, besøke destinasjoner fra Lisboa til Melbourne og Brasil, og hente inn deres sommerhistorier.

De som føler seg kallet til å inspirere folk til å finne sine egne historier, kan søke ved å dele sin mest minnerike sommerhistorie på Instagram. I tillegg til bildet må deltakeren skrive historien bak (ikke mer enn 50 tegn), og tagge @canonnordic og #LiveForTheStory. Bidragene vil bli vurdert ut ifra en rekke elementer, inkludert fortellerevne, visuell fremtoning, originalitet og evne til å inspirere. Arbeidsoppgaven

til den perfekte kandidaten er å reise verden rundt på jakt etter sommer, for å identifisere 365 inspirerende historier. Alle utgifter blir selvsagt dekket, og får feriepenger på 365 dager per år.

– Sommer er sesongen for spontanitet og det å «leve i nuet». Vi ønsker å oppfordre folk til å nyte hvert sekund av livet, for det er da de beste historiene blir til, sier Zoë Kravitz.

Canons historieforteller får som oppgave å identifisere 365 nye sommerhistorier gjennom et helt år, hente tilbake fortellerkunsten og inspirere folk til å få mest mulig ut av hvert øyeblikk i livet. Det er opp til hver enkelt å velge hvilken opplevelse man ønsker, det er deres historie som skal skapes og inspirere.

–Hvert øyeblikk har potensiale til å bli et viktig øyeblikk, kanskje i enda større grad om sommeren når vi er åpne for nye utfordringer og opplevelser. Vi er på utkikk etter noen som kan inspirere oss, og hjelpe oss til å ‘Live For The Story’ hver dag, og sikre at ingen går glipp av de spesielle øyeblikkene, sier Erik Mikalsen, administrerende direktør i Canon Norge.

For å inspirere til deltagelse, har Zoë utviklet sin egen personlige sommerfortelling som reflekterer spontaniteten en sommer i New York. For å se Zoës film og finne ut mer om detaljene rundt «365 Days of Summer», besøk www.canon.no/live-for-the-story


1Hver dag blir 200 millioner bilder lastet opp til Facebook, og 95 millioner videoer og bilder blir lastet opp til Instagram https://socialpilot.co/blog/151-amazing-social-media-statistics-know-2017/