Canon lanserer EOS 200D: Ta del i en verden av kreative bilder med høy kvalitet

Oslo, 29. juni 2017 – Canon, en verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag EOS 200D. Det nye digitale speilreflekskameraet gjør deg i stand til å formidle opplevelsene dine på en helt ny måte. Kameraet er utviklet for å ta dine bilder til et nytt nivå innen kreativitet og bildekvalitet, og passer perfekt for den ivrige smarttelefon-fotografen som ønsker å ta et steg videre.

Canon EOS 200D lanseres med tanke på de som ønsker et stilig, lett og brukervennlig kamera. Uansett om du tar bilder eller filmer, er dette et ideelt valg for å forevige og dele historier. EOS 200D er kompakt og passer derfor til enhver anledning, fra solnedgang over Taj Mahal til familieselskaper og sammenkomster med venner.

I toppsjiktet med ny teknologi
Canon EOS 200D er verdens letteste digitale speilreflekskamera med vribar skjerm1. Kameraet innehar den nyeste teknologien fra 2017 og deler funksjoner med Canons kameraer i toppsjiktet, dermed sikres den beste kvaliteten i hvert bilde. Fra skygger til høylys, og med imponerende oppløsning, sikrer EOS 200D kontroll over dybdeskarphet slik at du kan oppnå uskarpe bakgrunner i alle bildene dine.

EOS 200D har verdens raskeste2 Dual Pixel CMOS autofokus, som sikrer enkel og presis fokusering for skarpest mulig motiv. Den nyeste APS-C-sensoren forbedrer ytelse i svakt lys, noe som gjør det mulig å ta vakre bilder selv når solen går ned og stjernene titter frem.

Det digitale speilreflekskameraet innehar også DIGIC 7, den nyeste prosessoren fra Canon. Hjernen til kameraet optimaliserer innstillinger automatisk i enhver situasjon, slik at du enkelt får bilder av høy kvalitet og med redusert bildestøy, hver gang.

Enkel i bruk og med eksepsjonell bildekvalitet
EOS 200D har søker og vribar skjerm med berøringsfunksjoner, noe som er fordelaktig for de som kjøper sitt første digitale speilreflekskamera. Kom tett på motivet med gjennom søkeren, eller bruk den vribare skjermen til å ta bilder fra enhver posisjon. Ved å enkelt kunne bytte mellom skjerm og søker, er det perfekte bildet aldri langt unna. Berøringsfunksjonaliteten sikrer at overgangen fra smarttelefon til kamera er både enkel og velkjent.

EOS 200D har et intuitivt grensesnitt som forklarer funksjonene til brukeren underveis. En enkel visuell opplæringsguide forklarer effekten endrede innstillinger har på bildet, men kan selvfølgelig slås av når du føler deg som en ekspert.

Stilfull og kompatibel med smarttelefoner3
EOS 200D er det første digitale speilreflekskameraet fra Canon som kommer med “selfie”-modus, og inkluderer funksjoner for jevn hudtone og uskarp bakgrunn. Moteinteresserte kan også uttrykke sin stil, selv før de har tatt sitt første bilde, ved å velge mellom 3 ulike farger på sitt EOS 200D: klassisk Canon-sort, eller hvitt og vintage-inspirert sølv og brun.

Kameraet er kompatibel med smarttelefoner4, og har innebygd Wi-Fi og Bluetooth®5. Via Canon Camera Connect-appen kan man enkelt dele bilder av høy kvalitet i sosiale medier mens man er på farten.

Det utrolig lette og praktiske kameraet innehar den nyeste teknologien fra Canon. EOS 200D er kompatibel med Canons linsesystemer, blits og tilbehør for å hjelpe deg med å oppnå det du ønsker i et bilde – ingenting er uoppnåelig. EOS 200D er et stilfullt og trendy kamera, og passer perfekt til brukere av smarttelefoner og kompaktkameraer som ønsker å ta sin kreativitet et skritt videre.

* utenom EOS 10D, D30, D60

Flere høyoppløselige bilder kan lastes ned fra www.canon.no/press_centre1 Verdens letteste digitale speilreflekskamera
  Letteste digitale speilreflekskamera med APS-C-sensor og vribar skjerm. Sort modell: Ca. 453 gr., målt med CIPA teststandard. Per 28. juni 2017, basert på undersøkelser av Canon, Inc.

2 Verdens raskeste AF
* Blant digitalkameraer med utskiftbare linser, APS-C-sensorstørrelse med fasebasert AF på bildenivå, fra 14. februar 2017, basert på undersøkelser av Canon.
Målt ved bruk av retningslinjer i overensstemmelse med CIPA, og interne målemetoder med EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM montert og satt til 55mm ved bruk av 1-punkts AF med valgt midtpunkt, One Shot AF, Live View med bilder tatt via Shutter Button. Manuell modus i bruk, EV12 (ISO 100 ved romtemperatur).

3 For operativsystemene iOS 8.4, Android 5.0 eller nyere. Canon Camera Connect-app er tilgjengelig i Apple App Store og Google Play.

4 For operativsystemene iOS 8.4, Android 5.0 eller nyere. Canon Camera Connect-app er tilgjengelig i Apple App Store og Google Play.

5 Tilkobling mellom smartenhet og kamera via Bluetooth® krever Canon Camera Connect-app. Stabiliteten til Bluetooth®-tilkoblingen avhenger av smartenhetens modell og andre faktorer i omgivelsene. Bluetooth®-ordmerke og logoer er registrerte varemerker eid av Bluetooth® SIG, Inc. og enhver bruk av slike merker av Canon Inc. er under lisens. Andre varemerker og merkenavn tilhører sine respektive eiere. Krever Bluetooth®-versjon 4 eller nyere, og iOS 8.4, Android 5.0 eller nyere.